Home » What’s hot in Alba Iulia 29 aprilie-1 mai

What’s hot in Alba Iulia 29 aprilie-1 mai

Scris de: lifestyledecluj

Sfârșitul de săptămână care include și 1 Mai vine la Alba Iulia și prin apropiere cu acțiuni și ieșiri în natură, rafting, ture pe bicicletă, drumeții pe munte, trasee de via-ferrata, petreceri în cluburi și baruri, concert live, atelier de încondeiat ouă, meci de rugby și o proiecție pentru cei mici. Ai de unde alege cum să-ți petreci următoarele 3 zile!

De vineri, de la 08:30, până duminică, la 12:00, Mare greblare în Apuseni, eveniment organizat de Școala Trimitoare la Întregalde.

Vă așteptăm la o tură de mișcare, după ospățul pascal. Primăvara începe să-și arate „antenuțele” și în Munții Apuseni, pe raza comunei Întregalde, și sunt multe lucruri de făcut. Vegetația veche și paiele rezultate în urma restaurării șurii trebuie înlăturate, spinii trebuie tăiați și pregătit tot terenul taberei „Satul, demult” pentru activitățile de la vară și pentru coasă. Cazarea se poate face la cort sau în paie, iar „întăritorul” e din partea șurii.

Vineri și sâmbătă, de la 18:00, Green Party la Choice.

Fiecare sfârșit de săptămână trebuie să fie epic, astfel că Choice vă asigură muzică bună, preparate care mai de care și cocktail-uri pe măsură.

Vineri, sâmbătă și duminică, de la 11:00, Rafting on Arieș, organizat de TAT Egyesulet- Asociatia TAT.

Rafting pe Arieș cu canoe gonflabil de 2-3 persoane sau cu caiac de o persoană. Numărul minim de persoane pentru desfășurarea activității este 4.

Vineri și sâmbătă, de la 16:00, Ateliere de încondeiat ouă organizat de Centrul „Academia Doamnelor” la Centrul de Informare și Promovare Turistică Alba Iulia.

Atelierul de încondeiat ouă este organizat de Primăria Municipiului Alba Iulia, participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate la 10-12 cursanți pe serie.

Vineri, de la 21:00, Friday Party în Irish Pub Erol.

Weekendul perfect începe cu party-ul din Irish Pub Erol. MC Kotto vine pregătit pentru a crea o atmosferă incendiară până în zorii zilei.

Vineri, de la 21:00, Insane Beats // Dj Muh’fucka [at] Art Cafe Downtown la Art Cafe Downtown.

În 2012 Dj Muh’fucka își începe activitatea de DJ, iar 6 luni mai târziu este invitat să se alăture unui crew din Arad. Un an mai târziu acest crew începe să pună bazele și se nașteFabrica de Spirt.

Vineri, de la 22:00, Moving Elements w The Journey ep.2 la Club Kalabria.

Seria petrecerilor din Kalabria continuă și în acest weekend, iar seara de vineri deschide ușa pentru muzica bună și vibe-ul de care ai nevoie după o săptămână plină.

Vineri, Lansarea albumului „Momente” al trupei Dublu Click la Pub Skit’77.

Dublu Click este o trupă de fresh pop rock formată din doi români și doi italieni, care se remarcă prin creativitate și originalitate. 

Sâmbătă, de la 10:00 la 19:00, Brândușe la Petreasa, Munții Apuseni, eveniment organizat de Clubul Montan Apuseni la Planeta Petreasa.

Ești invitat/ă la o drumeție de primăvară în Apuseni, să descoperi câmpuri cu brândușe și ghiocei, pentru a vedea renașterea naturii la 1600m înălțime.

Sâmbătă, de la 11:00, meciul de rugby CSU Rugby Alba Iulia – Universitatea Cluj pe stadionul Cetate 1.

Meci contând pentru etapa a II-a din Liga Națională de Rugby.

De sâmbătă, de la 11:00, până duminică, la 18:00, 1 Mai pe două roți! Tură cu biciclete electrice în Masivul Bedeleu!, eveniment organizat de Transilvania Extreme Adventures la Vidolm.

Organizatorii au pregătit un traseu frumos și ușor prin Masivul Bedeleu din Munții Apuseni. Tura are o lungime de 50 de km, dar nu este cazul să vă speriați, deoarece cu bicicletele electrice e floare la ureche.

De sâmbătă, de la 11:00, până duminică, la 18:00, 1 Mai pe apa! Rafting pe Arieș!, organizat de Transilvania Extreme Adventures la Centrul de Rafting Arieș.

Organizatorii te așteaptă să-ți petreci minivacanța de 1 Mai într-un mod activ cu mai multă mișcare, distracție și aventură în natură.

De sâmbătă, de la 11:00, până duminică, la 18:00, 1 Mai pe munte! Via-ferrata în Cheile Turzii! organizat de Transilvania Extreme Adventures.

Ia parte la o super tură de via-ferrata. Traseele de via ferrata (tradus „drum de fier” din italiana) sunt trasee dotate pe întreaga lor lungime cu structuri metalice, trepte de fier, sufe metalice, pitoane, poduri suspendate, care permit persoanelor mai puțin experimentate în domeniul alpinismului să parcurgă în siguranță trasee asemănătoare cu cele de alpinism.

Sâmbătă, de la 21:00, Saturday Night în Irish Pub Erol.

Cu același entuziasm continuă seria petrecerilor marca Irish Pub Erol și sâmbătă.

DJ Draos vine pregătit, aducând suflul distracțiilor din Cluj-Napoca, pentru a vă induceatmosfera mult dorită.

Sâmbătă, de la 22:00, Cipi Hampu la Club Kalabria.

Duminică, de la 10:00 la 17:00, Drumeție începători – Munții Trascău, Piatra Craiviiorganizată de TerraMont.

Piatra Craivii, o bucățică din Piatra Craiului uitată în Apuseni, o bijuterie de stâncă, pe care dacii și-au făcut o cetate. Este o drumeție ușoară și spectaculoasă, perfectă pentru o duminică recreativă și relaxantă în mijlocul naturii.

Duminică, de la 10:00, Via ferrata Cheile Turzii (duminică 1 Mai) organizat de Clubul Montan Apuseni.

Clubul Montan Apuseni în parteneriat cu AlpinExpe te invită la via ferrata în Cheile Turzii! Traseul se adresează persoanelor cu o condiție fizică bună, fără rău de înălțime, sau care au mai parcurs trasee de via ferrata în prealabil.

Duminică, de la 12:00, Isprăvile Motanului Încălțat | Teatru la Cinema la Inspire Cinema.

Un nou spectacol proiectat pe marele ecran în cadrul campaniei ,,Hai la teatru în orașul tău!”

Distracție faină pe oriunde ați merge și orice veți face! Nu uitați să aveți grijă de voi!

Sursa foto: apulum.ro

Marius Rusu

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy