Home » 10 FEMEI DE 10

10 FEMEI DE 10

Scris de: lifestyledecluj

MANIFESTO 10 femei de 10, Susținut de SPARK SCHOOL.

E nevoie de un sat să crești un copil. E nevoie de o comunitate de femei care muncesc împreună, care se ajută și care se susțin nu doar declarativ să creștem în business sau la locul de muncă. În spatele imaginilor din social media sau în spatele cifrele de business stă întotdeauna multă muncă, sacrificiu, un proces continuu de educare și rafinare, zeci de ore în care aceste femei au luptat pentru visul lor. Vino să le afli povestea! Vino să înveți, să te lași inspirată și motivată!

Nicicând mai mult ca azi, NOI, femeile trebuie să facem acest pas împreună!

Despre eveniment

Pe 10 martie 2023, la Grand Hotel Italia, ești invitată să iei parte la Conferința 10 femei de 10, o zi în care femei puternice, smart, frumoase și mai ales care excelează fiecare în domeniul ei de activitate te invită să te lași inspirată, motivată și să creăm împreună bazelei unei comunități locale de femei antrenor sau care își doresc să facă pasul în antreprenoriat sau să găsească motivația și tool-urile pentru a fii cea mai bună versiune a lor în profesie dar și în viața personală.

Meet the speakers

Ruxandra Mercea- CEO Spark School

Indiferent de ce „ne facem când suntem mari”, totul începe de pe băncile școlii. Modul în care suntem susținuți, formați, ajutați, încurajați, își pune amprenta asupra viitorului nostru. Iar când o asculți pe Ruxandra vorbind, simți cu adevărat că ai găsit locul potrivit pentru educație. Căci Ruxandra o propovaduieste și o simte prin fiecare por! Iar fără educație, viitorul ar fii nesigur. Mulțumim Ruxandra pentru munca ta și a întregii echipe, onorați să vă avem alături!

Camelia Crișan- Solistă de muzică ușoară și populară și content creator

Un munte de energie și bună dispoziție, Cameluța a adunat o comunitate imensă în jurul ei, nu doar datorită talentului incredibil cât și pentru rolul educativ de soră mai mare pe care și l-a luat chiar ea în mediul online, fiind un model pentru fetele mai tinere, pe care le învață cu fiecare ocazie despre cum să fie o variantă mai bună a lor, profesional și personal. Te va cuceri de la primul contact, garantăm prin experință proprie! Cum îmbină atât de bine Camelia viața de content creator, cu cea de soție, fiică dar și cântăreață când și ea are doar 24 de h, la fel ca noi? Aflăm împreună pe 10 martie!

DR. Florina Raica- CEO BRIGHT SKIN – Rețea de cabinete medicale dermatologie și dermato-estetică

MEDIC SPECIALIST DERMATO-VENEROLOGIE, COMPETENȚĂ ÎN DERMATO-ESTETICĂ

Într-o lume în care aspectul contează, Dr. Raica e aici să ne învețe nu doar tratament și soluții ci și prevenție. Pe lângă calitățile ei profesionale, testimonialele din online sau chiar recomandările offline (primite chiar și de noi în redacție!) ne-au făcut să o vrem neapărat să fie alături de noi! Căldura, blândețea, profesionalismul și empatia nu te învață facultatea de medicină iar aceste calități o fac pe Florina supermedic.

Laura Savu- Fondator și organizator WOMEN RALLY

Știu femeile să șofeze? Laura a demonstrat deja că frumusețea poate fi sinonimă cu viteză de când a pus bazele brandului Women Rally pe harta națională și chiar internațională.

În plus, Laura s-a întors recent la Cluj cu Premiul de Excelență pentru promovarea automobilismului sportiv în rândul femeilor oferit de Ziarul News în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton ADAA, iîn cadrul Galei Future Economy 2022.

Cum a reușit Laura să nu se mai dea jos de pe podium într-o lume a bărbaților? Aflăm împreună pe 10 martie!

NORA DOBRE- Expert senior în HR&Comm

Expert senior în HR&Comm în domeniul bancar, energetic și IT. Cu expertiză în M&A, profesionist în comunicare cu experiență în dezvoltarea organizațională. Dedicat pentru a promova politici sănătoase, strategii eficiente pentru oameni, pentru a proiecta și eficientiza procesele, pentru a construi relații solide, pentru a consilia managerii să stimuleze înțelegerea problemelor umane și să bazeze luarea deciziilor pe baze solide, conduse de sinergii. Abilitatea dovedită de a conduce și de a gestiona echipe mici și mijlocii cu agilitate, curaj, integritate și cu accent pe catalizarea cooperării între membrii echipei.

Pe scurt, omul care aduce oamenii. Care ține oamenii. Care îi conectează și îi pune exact acolo unde pot străluci cel mai mult. Nora e cel HR-ista care te cucerește cu forma spirituală și îți dă șah mat cu puterea ei profesională. Unul dintre cei mai magnetici oameni din industrie de la care sigur vei avea ce învăța!

Ivan Mihaela- CEO  Wolf Art – Agenția de imagine –

Mihaela a fost consultant politic în Guvernul României, Directorul Cancelariei Prefectului Bistrița-Năsăud și purtător de a Prefecturii din Bistrița. Mihaela nu doar că a rezistat cu brio în sistem, dar a și reușit să facă niște lucruri atât de speciale încât nu este om în Bistrița care să nu aibă ceva bun despre ea! Iar faptele vorbesc întotdeauna mai mult decât orice! În prezent, Mihaela are o agenția de imagine la Bistrița și ajută business-urile să fie corect reprezentate în mediul online și offline. De curând și-a deschis un birou și la Cluj și e gata să își împărtășească toate secretele reușitei profesionale cu noi!

Dr. Hedi Hoka- Psiholog doctor/autor /trainer mindfulness/ facilitator constelații familiale/ TEDx speaker/ Mamă 

Hedi are o energie aparte, pe care reușește să o transmită face to face prin trainingurile pe care le ține dar și prin cuvintele care au devenit ulterior cartea- „Iubesc să fiu femeie”.

Hedi vine către noi cu o lecție grea și importantă prin experiența Constelațiilor Familale ca metodă terapeutică, evenimente care au început deja în acest an și vor continua în 2023 în toată țara.

Locul de unde venim afectează direcția în care ne îndreptăm. Ceea ce rămâne nerezolvat în trecutul nostru ne influențează prezentul. Părinții noștri sunt importanți, indiferent de felul în care își cresc copiii. Nu există o altă cale: povestea familiei este povestea noastră.”

Cu alte cuvinte, cunoscând, înțelegând și respectându-ne trecutul ne putem schimba prezentul și, mai important, viitorul nostru și al copiilor noștri.

Teodora IstratiCEO Teoskitchen/ Digital Creator

Teo – bucătăreasa, foodie și mămică. .

Dorinta de a-mi impresiona familia s-a transformat in timp in arta culinara, in lifestyle culinar si in dorinta de a va prezenta retete variate, de la cele traditionale romanesti, retetele clasice din bucataria lumii, retete de post, retete BIO, retete pentru copii, dulciuri si deserturi diverse si pana la retetele specialitatea casei, retete patentate de bunica si mama mea, retete prezente in familia mea de generatii.

Cum reușește Teo să fie mereu actuală? Mai are idei de rețete noi după atâția ani? Cât timp durează să faci o rețetă și să o și postezi pe blog și pe social media? Cine spală toate vasele după o campanie? Cum reușește Teo să fie o bună mamă, soție dar și antreprenor?

Horațiu Blandiana-CEO Consultant de Stil

Blandiana Horațiu e femeia antreprenor care caută și vede frumosul peste tot, zâmbește mereu și are o afacere croită să lucreze cu imaginea ta. 
“Sunt persoana care intră în viața ta, îți face puțină ordine în garderobă, îți reamintește că ești frumoasă, îți subliniază și îmbracă atuurile și te lasă cu un stil vestimentar bine definit, cu o direcție stilistică mult mai clară și o doză mărită de încredere în sine.
Dintotdeauna am lucrat în zona aceasta a frumosului și am fost pasionată de styling, până într-o zi când pasiunea mea a ajuns să fie ocupația principală. În cei 7 ani de când fac femeile să se simtă frumoase, pot să spun cu mâna pe inimă că sunt extrem de împlinită profesional și maxim de mândră când văd evoluția dragilor mei clienți.” 
Ce este un consultant de stil în business? 
Un consultant de stil vestimentar în business este omul care găsește cea mai bună variantă a ta din punct de vedere stilistic și te ajută să ajungi la ea. În România această meserie este destul de puțin cunoscută, fapt pentru care oamenii sunt încă reticenți, dar, odată ajunși în fața lui, lucrurile se clarifică și ei capătă încredere, prinzând avânt și dorință de schimbare. 
Un consultant de stil îți realizează profilul stilistic, în care identifică croielile și culorile potrivite tipologiei tale corporale, construind alături de tine o imagine reprezentativă, menită să sublinieze punctele forte și să te pună în evidență. Un consultant de stil intră în garderoba ta, selectează ce anume ți se potrivește, creează ținute din produsele existente și îți recomandă altele noi și potrivite, te însoțește la shopping și îți construiește outfit-uri pentru fiecare zi sau pentru evenimentele din viața ta.
Rolul unui consultant de stil este de a îmbunătăți imaginea clientului: aspectul exterior, garderoba, modul de a îmbrăca hainele, precum și felul de a face cumpărături.

Ionela Hederfai- Owner and Founder/ Interior Designer at HederArt Concept și organizator al târgului de profil Art Design Days

Artist vizual, grafician profesionist, psihopedagog și fondatorul firmei de Design Interior și Exterior Heder Art Concept. Cu o experiență vastă în domeniul Designului de Interior (6 ani în domeniul proiectării de mobilier, 12 ani în domeniul graficii publicitare și 5 ani de formator în cadrul companiei proprii de Design Interior și Exterior, absolventă a facultăților cu profil grafic, Design Interior, psihopedagogie și psihosociologie) Ionela este cel mai pragmatist creativ și profesor pe care îl vei putea întâlni. Fie că îți renovezi casa sau biroul companiei, Ionela e must have în telefon!

Motto-ul Ionelei este: “Nimic nu este imposibil, trebuie doar să iți dorești!”

Delia Ciurea- CEO și Expert în proprietate intelectuală ACTA MARQUE Agenţie de Proprietate Intelectuală

Un brand puternic este unul a cărui identitate nu poate fi atacată, iar Delia, alături de echipa ei de profesioniști te pot ajuta cu protejarea la OSIM a businessului tău. De-a lungul carierei, Delia a văzut și trăi zeci de experiențe: de la branduri mici care au știut să își includă în strategia de creștere și înregistrarea mărcii, la branduri mari și celebre care au ajuns în situații dificile la biroul ei din Cluj. Lecții valoroase de business, gata să fie auzite pe 10 martie, direct de la experta noastră!

BILETE

Prețul unui bilet EARLY BIRD este de 185 lei. Biletele cu preț redus sunt în număr limitat și se pot cumpăra de aici. După finalizarea stocului de bilete la preț redus, prețul participării la conferință va fi de 250 lei.

Acesta include accesul la conferință pentru întreaga zi, coffee break și lunch break. În plus, pentru că suntem în luna femeii vei avea parte de un super goodie bag! Partenerii noștri de la ND MEDHEALTH, ISDIN, URIAGE, EVA Intima, APIVITA, oferă un goodie bag fiecărei participante la conferință.

Pentru clienții corporate, interesați de achiziționarea unui număr mai mare de bilete pentru femeile din compania lor (cadou de luna femeii), există posibilitatea unor prețuri cu discount special.

Bilete se pot cumpăra de aici. În cazul în care ai nevoie de o altă ofertă personalizată te rugăm să ne scrii aici : contact@lifestyledecluj.ro.

Partneri: MEZUM, Fornetti România, Opticlinic MED

Susținători: BBM, JOLIDON, YVES ROCHER, Princess Nails Spa, Magnolia, ND MEDHEALTH, ISDIN, URIAGE, EVA Intima, APIVITA, Life Dental Spa.

Shopping partner: Iulius Mall Cluj-Napoca

Concept creativ& grafică a conferinței: POI Agency

Un eveniment marca Lifestyle de Cluj, Susținut de SPARK SCHOOL.

––––-

Nota bene: Evenimentul va fi pozat și filmat de către prietenii de la M Studio, materialele urmând a fi utilizate în scop publicitar în mediul online și offline. Participarea la eveniment implică acceptul utilizării imaginii tale.

În luna femei, 10 femei de 10 își dau întâlnire cu viitorul tău! Ne vedem cu drag!

11 Comentarii
2

Related Articles

11 Comentarii

Hai să o vezi LIVE pe Teoskitchen la Conferința 10 femei de 10! - LifeStyleDeCluj ianuarie 11, 2023 - 8:51 am

[…] postări 10 FEMEI DE 10 TOPUL FURNIZORILOR ( EVENIMENTE PRIVATE) DIN CLUJ NAPOCA… Alina Tișa- „Clujul e un […]

Răspunde
Mihaela Ivan, CEO WolfArt, Agenția de Imagine - "Este un moment când trebuie să alegi în a face ce spun alții că e potrivit pentru tine sau ce-ți spune intuiția" - LifeStyleDeCluj ianuarie 12, 2023 - 7:50 am

[…] postări 10 FEMEI DE 10 TOPUL FURNIZORILOR ( EVENIMENTE PRIVATE) DIN CLUJ NAPOCA… Alina Tișa- „Clujul e un […]

Răspunde
Camelia Crișan- " Cred că norocul este atunci când pregătirea întâlnește oportunitatea" - LifeStyleDeCluj ianuarie 16, 2023 - 7:28 am

[…] postări 10 FEMEI DE 10 TOPUL FURNIZORILOR ( EVENIMENTE PRIVATE) DIN CLUJ NAPOCA… Alina Tișa- „Clujul e un […]

Răspunde
- LifeStyleDeCluj ianuarie 20, 2023 - 11:00 am

[…] postări 10 FEMEI DE 10 TOPUL FURNIZORILOR ( EVENIMENTE PRIVATE) DIN CLUJ NAPOCA… Alina Tișa- „Clujul e un […]

Răspunde
BrightSkin, un business clujean pornit de la 0 de către o super femeie, doctor Florina Raica - LifeStyleDeCluj ianuarie 27, 2023 - 7:18 am

[…] postări 10 FEMEI DE 10 TOPUL FURNIZORILOR ( EVENIMENTE PRIVATE) DIN CLUJ NAPOCA… Alina Tișa- „Clujul e un […]

Răspunde
Laura Savu, femeia care a reușit să urce pe podium într-o lume a bărbaților - LifeStyleDeCluj ianuarie 29, 2023 - 4:42 am

[…] postări 10 FEMEI DE 10 TOPUL FURNIZORILOR ( EVENIMENTE PRIVATE) DIN CLUJ NAPOCA… Alina Tișa- „Clujul e un […]

Răspunde
Blandiana Horațiu, stilul care pune pe primul loc nevoile clientului, nu trendurile modei! - LifeStyleDeCluj februarie 9, 2023 - 7:21 am

[…] postări 10 FEMEI DE 10 TOPUL FURNIZORILOR ( EVENIMENTE PRIVATE) DIN CLUJ NAPOCA… Alina Tișa- „Clujul e un […]

Răspunde
Zephyrus, alături de noi la Conferința 10 femei de 10 - LifeStyleDeCluj februarie 22, 2023 - 6:34 am

[…] postări 10 FEMEI DE 10 TOPUL FURNIZORILOR ( EVENIMENTE PRIVATE) DIN CLUJ NAPOCA… Alina Tișa- „Clujul e un […]

Răspunde
Dr. psh. Hedi Hoka- "Puterea noastră se află în feminitatea noastră" - LifeStyleDeCluj februarie 23, 2023 - 6:39 am

[…] postări 10 FEMEI DE 10 TOPUL FURNIZORILOR ( EVENIMENTE PRIVATE) DIN CLUJ NAPOCA… Alina Tișa- „Clujul e un […]

Răspunde
Analiză MKOR a leadershipului feminin în afacerile din România martie 7, 2023 - 8:20 pm

[…] 10 femei de 10, prima ediție va avea loc în 2023, în Cluj-Napoca […]

Răspunde
Nominalizeză un MUST speaker pentru ediția 2 a evenimentului 10 femei de 10 - LifeStyleDeCluj octombrie 2, 2023 - 9:09 am

[…] postări 10 FEMEI DE 10 TOPUL FURNIZORILOR ( EVENIMENTE PRIVATE) DIN CLUJ NAPOCA… Alina Tișa- „Clujul e un […]

Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy