Home » Madalina Grigore, brand manager și lifestyle content creator se alătură Conferinței 10 femei de 10, în calitate de prezentator!

Madalina Grigore, brand manager și lifestyle content creator se alătură Conferinței 10 femei de 10, în calitate de prezentator!

Scris de: lifestyledecluj

Trăim într-o lume superficială, în care primim pe tavă lecții și sfaturi de antrenoriat, creștere și dezvoltare personală și culmea, toți acești falși profeți -suntem siguri că ați observat și voi- au întotdeauna 10 pași spre succes. Metodă sigură și imbatabilă de a vă imbogății și pe voi peste noapte, în doar doar 10 pași simpli, dar contra unei sume de bani considerabile.

Succesul și reușita pe plan profesional înseamnă de multe ori ani de muncă asiduă, de renunțare la plăceri personale, hobby-uri, viață de familie, timp cu prietenii și multe altele. Poate însemna 10 eșecuri și un mare câștig, poate însemna nopți nedormite, stres, emoții, lacrimi, deznădejde și apoi bucurie, un rollercoaster, căci drumul spre reușită nu poate fi încadrat în 10 pași, prin simplu fapt că noi ca indivizi suntem unici și fiecare povestesc e unică în felul ei.

Tocmai de aceea, tematica ediției cu numărul 2 a Conferinței 10 femei de 10 este în acest an – The ANTI 10 steps to succes

Vă invităm așadar să ne fiți alături pe data de 7 martie 2024, la Wonderland Cluj, Sala Orhideea, să vedeți, să auziți, să învățați, să vă inspirați de la speakerii care vor urca pe șcenă să ne spună povestea reală a reușitei lor. Într-un pas, 100 de pași sau oricâți pași au fost necesari pentru reușita lor.

PREZENTATOR Conferința 10 femei de 10

Sunt Mădălina Grigore, brand manager și lifestyle content creator, și este o adevărată plăcere să fiu aici în calitate de prezentator la conferința „10 Femei de 10”.

Pentru mine, autenticitatea reprezintă esența puterii feminine și consider că este cea mai prețioasă calitate pe care o femeie o poate avea. Încă de când am început să creez conținut în zona de lifestyle, am pus întotdeauna accentul pe autenticitate și sinceritate.

În calitate de brand manager la propriul meu brand, am învățat că implicarea și timpul sunt esențiale în construirea unui drum de succes. Cu pasiunea mea pentru lifestyle și experiența în domeniul marketing-ului , consider că aceasta este doar începutul unei călătorii cu sens.

Pasionată de viața sănătoasă și echilibrată, am descoperit un nou nivel de inspirație și motivație de când am devenit mamă. Acesta a fost impulsul meu pentru a crea conținut autentic și informativ, orientat spre sprijinirea și inspirarea altor femei în călătoria lor către o viață plină de semnificație.

Fiecare pas pe care îl fac, fiecare conținut pe care îl creez, este o extensie autentică a propriei mele călătorii și experiențe.

Împreună, vom explora idei și strategii care ne pot ghida în căutarea echilibrului și succesului, atât în viața personală, cât și în carieră.

Sunt convinsa că fiecare femeie are o poveste unică, iar astăzi suntem aici să sărbătorim diversitatea, puterea și autenticitatea fiecăreia dintre noi. Aștept cu nerăbdare să vă împărtășesc această călătorie autentică și să descoperim împreună cum putem să ne afirmăm puterea feminină prin autenticitate.

De ce să participi:

  • Biletul include coffee break și lunch, oferite de gazda noastră, Wonderland. Parcarea este generoasă și locația are un view superb asupra orașului. Ideal pentru niște poze bune!
  • Pe lângă aceasta, prietenii de la Fornetii ne asigură delicioșenii sărate și dulci pe tot parcursul zilei, pentru că în luna femeii, caloriile nu se depun, dragi prietene!
  • Fiecare din primii 150 de participanți primește automat un goodie bag de dus acasă și răsfățat, pentru că merităm, nu Yves Rocher? ( Super mulțumim de susținere).
  • Vă așteaptă alte premii / tombole/ cadouri speciale pe care le veți putea câștiga DOAR în ziua evenimentului, participând la Conferința 10 femei de 10 pe 7 martie 2023. Vei putea avea acces la noutățile brandurilor prezente în zona de Expo. (Nu vreți să le ratați!) 
  • Evenimentul se va incheia cu o degustare vinuri, prilej de socializare și mai ales de a ne celebra pe noi, femeile! Mulțumim frumos Ioana de la WineUp!
  • Poate fi o experiență frumoasă de tip teambuilding sau o activare de Employer Branding în luna femeii! 
  • Ai șansă să cunoști vedete/ Koli/ Influenceri pe care îi urmărești pe social media 
  • Socializare și networking 
  • Înveți secrete de business care te vor ajuta concret 

Bilete:

Prețul unui bilet cu discount special este de 245 lei dacă precizați codul #bbm la cumpărare bilet și include acces la întreaga zi de conferință, coffee break, prânz, gustări dulci și sărate powered by Fornetti, suc, apă, cafea, 1 pachet de goodie bag oferit de parteneri și posibilitatea să câștigi pe loc, diferite premii și vouchere dacă te afli în sală. Dacă dorești să cumperi un bilet te rog să ne lași toate datele tale (datele din buletin pentru persoane fizice și datele de companie pentru firme) pe adresa contact@lifestyledecluj.ro. După primirea OP de plată a facturii, veți primi automat biletul.

Dress code: Something white

–––

Conferința 10 femei de 10 este un proiect Lifestyle de Cluj organizat cu susținerea Fornetti RomâniaOpticlinic MEDZenitechIulius Mall Cluj-NapocaYVES ROCHER, Princess Nails Spa,  WineUp,  Daislercărora le suntem recunoscători!


0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy