Home » Află despre Summit-ul Încrederii din România și o provocare lansată de inițiatoarea proiectului, clujeanca Ruxandra Mercea

Află despre Summit-ul Încrederii din România și o provocare lansată de inițiatoarea proiectului, clujeanca Ruxandra Mercea

Scris de: lifestyledecluj

Suntem în mijlocul unei pandemii globale cu efecte puternice în România, și iată că Ruxandra Mercea și echipa ei de la Școala Încrederii și Transylvania College au reușit să adune la un loc 29 de experți naționali și internaționali – să discute și să împărtășească, celor care vor fi prezenți la eveniment, perspectivele lor despre încredere.

Summit-ul Încrederii pentru că așa se numește evenimentul va avea loc online în perioada 8-12 noiembrie 2021 și este gratuit pentru toți participanții. 

Cum a fost posibil acest demers? În primul rând, cu multă dedicare și pasiune. Misiunea Ruxandrei e strâns legată de modul în care acceptă, simte și trăiește încrederea. Ea a fost dealtfel și persoana cheie care a discutat cu toți experții evenimentului despre încredere și modul în care aceasta sprijină construirea armoniei în relații: în cadrul familiei, în școli și la locul de muncă. 

În cadrul Summitului participanții vor avea acces în mod gratuit la interviuri înregistrate pline de sfaturi practice despre construirea relațiilor mai sănătoase, despre cum pot alege încredere în loc de neîncredere și cum să înlocuiască abuzul cu bunătate și susținere reciprocă.

¨Ne considerăm o echipă destul de grozavă, însă nu ne putem asuma tot meritul pentru această realizare incredibilă. Cei 29 de experți și-au oferit timpul misiunii și cauzei pe care o susținem. Adică vouă – oamenilor care trec printr-o schimbare de mentalitate și o conștientizare a vieții voastre emoționale.¨ a declarat Ruxandra Mercea, coordonatoarea și sufletul acestui Summit și directoarea executivă Transylvania College. 

Acest eveniment este dedicat tuturor oamenilor și tocmai de aceea Ruxandra a lansat în această săptămână și o provocare pe pagina ei personală de facebook, un exercițiu de încredere împreună.

Cu ocazia acestui eveniment unic până acum în România, s-a lansat și noua platformă personală a Ruxandrei Mercea.

Prin intermediul ei, ea va facilita accesul tuturor celor interesați de munca, viața, experiențele, proiectele și convingerile ei. În special pentru a crea o nouă punte de comunicare cu oricine este interesat să afle orice despre inițiativele sale din domeniul educației, wellbeing-ului și inovației, prezente sau viitoare.

Pentru cei interesați, temele abordate în cadrul Summit-ului vor fi, pe zile, următoarele: 

Ziua 1 – Încrederea în Familie, 

Ziua 2 – Încrederea în Sine, 

Ziua 3 – Încrederea la Locul de Muncă, 

Ziua 4 – Încrederea în Cuplu, 

Ziua 5 – Încrederea la Școală. 

Dintre experții care vor împărtăși experiențele, perspectivele și know-how-ul lor specific, enumerăm doar o parte: Dr. Daniel Shapiro (Fondator și Director al Programului Internațional de Negociere de la Harvard), Dr. Richard Davidson (Profesor Universitar, Autor, Fondator Center for Healthy Minds), Dr. Peter Pearson (Psihoterapeut, Autor, Profesor Universitar, Co-fondator Couples Institute), Dr. Paul J. Zak (Profesor Universitar, Cercetător, Antreprenor (Fondator Immersion Neuroscience) și multe alte nume pe care le puteți descoperi pe pagina oficială a evenimentului.

Ne vedem la Summit! 

0 Comentariu
1

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy