Home » Alexandra Blaga, om de marketing și vânzări, se alătură Conferinței 10 femei de 10în calitate de prezentator

Alexandra Blaga, om de marketing și vânzări, se alătură Conferinței 10 femei de 10în calitate de prezentator

Scris de: lifestyledecluj

Trăim într-o lume superficială, în care primim pe tavă lecții și sfaturi de antrenoriat, creștere și dezvoltare personală și culmea, toți acești falși profeți -suntem siguri că ați observat și voi- au întotdeauna 10 pași spre succes. Metodă sigură și imbatabilă de a vă imbogății și pe voi peste noapte, în doar doar 10 pași simpli, dar contra unei sume de bani considerabile.

Succesul și reușita pe plan profesional înseamnă de multe ori ani de muncă asiduă, de renunțare la plăceri personale, hobby-uri, viață de familie, timp cu prietenii și multe altele. Poate însemna 10 eșecuri și un mare câștig, poate însemna nopți nedormite, stres, emoții, lacrimi, deznădejde și apoi bucurie, un rollercoaster, căci drumul spre reușită nu poate fi încadrat în 10 pași, prin simplu fapt că noi ca indivizi suntem unici și fiecare povestesc e unică în felul ei.

Tocmai de aceea, tematica ediției cu numărul 2 a Conferinței 10 femei de 10 este în acest an – The ANTI 10 steps to succes

Vă invităm așadar să ne fiți alături pe data de 7 martie 2024, la Wonderland Cluj, Sala Orhideea, să vedeți, să auziți, să învățați, să vă inspirați de la speakerii care vor urca pe șcenă să ne spună povestea reală a reușitei lor. Într-un pas, 100 de pași sau oricâți pași au fost necesari pentru reușita lor.

PREZENTATOR Conferința 10 femei de 10

Alexandra Blaga, om de marketing și vânzări, se alătură Conferinței 10 femei de 10în calitate de prezentator

Sunt Alexandra Blaga și mă bucur sa fiu parte din acest eveniment inspirațional în acest an. 10 femei de 10 unește femei remarcabile din toate domeniile și sunt onorată să o prezint pe una dintre invitate.

Din 2017, mă ocup de marketarea și vânzarea spațiilor de promovare ale IULIUS Grup, de buna desfășurare a evenimentelor de tot felul și a târgurilor din mall. Îmi place să cred că sunt un colac de salvare pentru toți clienții, care pot apela la mine de fiecare data cand au nevoie. Atitudinea mea deschisă și prietenoasă creează întâi punți, apoi prietenii. Consider că te naști cu skilluri de sales, dar acest lucru nu e suficient. Omul de vânzări se construiește în timp. Pe mine cel mai mult mă ajută să ramân deschisă la nou și să învăț în permanență de la cei din jur.

Îmi place să petrec timp liber de calitate cu prietenii, să creez o atmosferă plăcută în jurul meu. Vreau să fiu mereu unul dintre oamenii care binedispun. Și întreb mereu Unde plecăm? , pentru că imi plac călătoriile. Cred că oamenii cei mai creativi sunt cei care încearcă mai multe drumuri, cât mai multe drumuri…  Cea mai scurtă călătorie cotidiană este plimbarea cu cățelul Edy, care îmi aduce întotdeauna bucurie.

Pentru că în fiecare zi am ocazia să vorbesc cu mulți oameni, fiecare cu altă poveste, pot spune că femeile au o forță distinctă, sunt creative și tenace.  Suntem aici să celebrăm diversitatea și să ne inspirăm reciproc. Aștept, așadar, să ascult povestea fiecăreia dintre voi, joi, 7 martie 2024.

Conferința 10 femei de 10 este un proiect Lifestyle de Cluj organizat cu susținerea Fornetti RomâniaOpticlinic MEDZenitechIulius Mall Cluj-NapocaYVES ROCHER, Princess Nails Spa,  WineUp,  Daislercărora le suntem recunoscători!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy