Home » Alina Tișa- “Clujul e un oraș cosmopolit. Are de toate!”

Alina Tișa- „Clujul e un oraș cosmopolit. Are de toate!”

Scris de: lifestyledecluj

Alina Tișa nu mai are nevoie de nicio prezentare. A dovedit în repetate rânduri că «unde pune Alina mâna crește». Și a crescut, de-a lungul timpului: @INFSD.SWIMWEAR@RETROFUTUREBABE

@GODAI.RESTAURANT. Toate aceste branduri create de Alina și echipa ei se bucură de un real succes. Pe lângă blogger, influencer, creator de conținut și antreprenor, Alina este și mămica lui Rock și este una dintre cele mai respectate persoane din industrie, fiind și un om extrem de muncitor și perseverent, lucru care i-a adus nu doar recunoaștere și validare, ci și respect în lumea online și offline. 

Am fost curioși despre cum s-a schimbat dinamica vieții pentru Alina, o femeie care pare a fi descoperit secretul de a le face pe toate: să fie o mamă implicată și dedicată și un creator de conținut mereu prezent în mediul online, dar și un om de afaceri capabil să vadă următoarea mișcare pentru afacerile ei.

Cum s-a schimbat dinamica vieții tale de când a apărut Rock?

Nu se compară cu nimic din ce-am trăit până acum. Rock m-a organizat mult, ne-a învățat multe despre corpul nostru dar și despre el într-un timp atât de scurt… e motivul pentru care ne trezim zâmbind în fiecare zi: Hello sunshine! Noua viață e și grea e și frumoasă. E cel mai hardcore lucru pe care l-am făcut până acum – așa îmi place să zic pentru că e un rollercoaster și nu știi ce te așteaptă! Dar satisfacțiile sunt enorme, nu e nimic să egaleze rolul de mamă. Și tată!

Cum arată o zi din viață ta de mămică, antreprenor și influencer și cum reușești să le împaci pe toate?

Dimineața cu Rock avem ritualul nostru – mergem în living room, facem cafeaua – îi explic fiecare pas, ne jucăm, ne trezim împreună. Curând se trezește și Gilly și eu merg pe terasă la sport (ce ajutor enorm e Gilly pentru noi, la fel cum au fost și mamele – mama mea și Mama Tișa!). Apoi de cele mai multe ori intru la editat/call-uri pentru RF/INFSD/Godai/Mon Petit… gândim noi proiecte, plănuim noi escapade, noi colecții, sau pur și simplu facem content și livrăm. Alte zile stau doar cu Rock, de multe ori îi spun lui Gilly – get the day off, we’ll do our thing. Uneori simt nevoia să închid tot și să stau doar cu el. Călătorim mult și cu Rock, pe cât de mult putem, a fost deja de multe ori cu avionul – București, Iași, Egipt, Cannes sunt doar câteva dintre destinații și mai urmează. Avem o viață activă, cu de toate!

Tu ai fost întotdeauna o persoană activă, însă venirea pe lume a unui copil înseamnă și mai multă eficiență pentru o mămică. Cum te-ai organizat sau, mai bine spus, la ce ai renunțat ca să ai timp pentru toți și toate ?

Cred că mă organizez mai bine, după cum am zis, știu ce să prioritizez, îmi aplic pașii de haircare cu un uscător usb și am scurtat muuuuult rutinele de beauty & makeup. Și fac foarte multe chestii deodată și din mers. Spre exemplu răspund la acest interviu în timp ce vin de la o întâlnire pentru un viitor event ca atunci când ajung acasă să pot sta doar cu Rock, fără telefon. O perioadă de timp am renunțat la Youtube, acum am pus la punct o echipă care mă ajută și am revenit în forță și acolo.

Spune-ne 3 lucruri care îți plac la Cluj și 3 lucruri care nu îți plac sau crezi că îi lipsesc Clujului.

LIKE PENTRU CLUJ

TIFF, Electric și Untold.

Restaurantele, terasele, parcul central.

Faptul că avem dealuri, therefor views!

UNLIKE PENTRU CLUJ

Lipsește metroul dar vine el. Clujul este un oraș cosmopolit, activ. Are tot ce are nevoie să evolueze: oameni faini, de cuvânt și puși pe treabă.

Toată lumea te întreabă când mai faci un bebe. Noi suntem curioși mai degrabă despre când lansezi un proiect nou, pentru că suntem siguri că urmează ceva cât de curând.

Vine și un frățior sau o surioară pentru Rock curând. Vă ținem la curent, ca întotdeauna, pe social media! Tocmai am lansat linia de încălțăminte pentru RETROFUTURE iar următorul pas sub umbrela brandului este o agenție de creație dedicată brandurilor.

3 sfaturi pentru mămicile tinere care au și un business 

1. Să își ia timpul necesar pentru ele și copil, e o perioadă care nu se mai întoarce și e unică, mie una îmi pare rău că nu m-am putut abține și am lucrat după 2-3 luni. Însă am simțit că trebuie să fac asta.

2. Do as you feel! Doar tu ești cea care simte – mare atenție, nu știe, ci simte (e mai presus) ce e mai bine pentru tine și pentru copil, așa că ia-ți deciziile și fii fermă în susținerea lor când e cazul.

3. Ia-ți timp pentru tine, chiar dacă asta înseamnă și doar 30 de minute pe zi – sport, baie cu spumă, serialul preferat. Te ajută să te simți conectă la cine erai înainte ca minunea să vină în viața ta, 30 de minute pe zi nu e mult, dar înseamnă enorm pentru psihic mai ales când ești doar tu cu bebe, fără ajutor. Eu am avut mereu ajutor și mereu am simțit totuși nevoia acestor minute. Nu e treaba ușoară, zău! Dar e și foarte frumoasă!

Cu ce nu dăm greș toamna în materie de styling? 

Catifea, piele, animal print (chiar și mixate între ele) texturi lucioase, culori gurmande – stone like – burgundy, smarald, safir… și RETRO FUTURE, desigur! Platforma online adună designerii noștri preferați din țară (și curând și de afară) dar și o zonă de vintage pe care o updatăm săptămânal, așa că sunt sigură că veți găsi propuneri cool, curated pentru toate bugetele.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy