Home » AMR 5 zile până la Digital Divas 2021

AMR 5 zile până la Digital Divas 2021

Scris de: lifestyledecluj

Pe 16 septembrie, Digital Divas revine în mijlocul comunității online de Fashion, Beauty și Lifestyle cu o nouă ediție inedită, unde personalități cunoscute și voci puternice din mediul digital vor urca pe scenă pentru a aborda subiecte de mare interes și pentru a dezvălui secretele și strategiile care le-au adus lor succesul în social media și nu numai. 

Conferința Digital Divas

Digital Divas este despre inspirație, creativitate și autenticitate. De mai bine de 9 ani, este locul de întâlnire al celor care au curajul să încerce, al creatorilor de frumos și al celor care știu că nu există visuri prea mari. 

Conferința Digital Divas aduce sub lumina reflectoarelor specialiști cu experiență în online, cunoscuți bloggeri de Fashion, Beauty și Lifestyle, dar și celebrități îndrăgite, oferind un mix perfect între know-how și inspirație. Timp de o zi, veți lua parte la interviuri și povești savuroase, dezbateri interactive și vor fi oferite sfaturi utile oricărui pasionat de online.

Printre vorbitori acestei ediții se numără: Andreea RaicuAlexandra StanDana RogozIoana Mârzac-SigarteuSinziana IacobLorena ȘerbanValerie LunguIoana PuiuLorena BuhniciDiana CosminAndreea IkdeaRaluca Radu

Gala Digital Divas Awards

La finalul zilei, celebrăm împreună cele mai active personalități din mediul online local, fiind o seară dedicată celor care strălucesc în activitatea lor, celor care au depășit bariere și au dărâmat stereotipuri. În cadrul galei de premiere Digital Divas Awards vor fi premiate 15 categorii, iar nominalizații poti fi văzuți pe www.digitaldivas.ro. 

Evenimentul va fi transmis online, iar participarea este gratuită. Mai multe detalii despre program și înscrieri sunt disponibile pe site

Clujul este reprezentat de o „armată’ de influenceri, care sperăm să aducă cât mai multe trofee acasă! 🙂

Alina Tișa – BEST FASHION & BEAUTY YOUTUBE CHANNEL și BEST FASHION & BEAUTY INSTAGRAM ACCOUNT și
BEST CONTENT CREATOR IN FASHION & BEAUTY și THE DIGITAL DIVA OF THE YEAR, Cătălina Cotoc- RISING STARS IN FASHION & BEAUTY ON INSTAGRAM, Sorina Brumariu– RISING STARS IN FASHION & BEAUTY ON INSTAGRAM, Ioana Grama– BEST FASHION & BEAUTY INSTAGRAM ACCOUNT, Mădălina Merca– BEST FASHION & BEAUTY INSTAGRAM ACCOUNT, Sandra Bendre-BEST FASHION & BEAUTY INSTAGRAM ACCOUNT, Laszlo Nagy– BEST MALE CONTENT CREATOR (FASHION & LIFESTYLE).

0 Comentariu
1

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy