Home » An nou, Central Cluj nou!

An nou, Central Cluj nou!

Scris de: lifestyledecluj

Magazinul Central este o emblemă pentru Cluj. Chiar vis a vis de cei trei ursuleți, pentru cei care veneau la Cluj cu treabă sau la facultate, Centralul era mall-ul suprem, principal punct de întâlnire, de shopping, de orientare!

O mare bucurie pentru noi să descoperim pe final de an că se rebranduiește și redevine atractiv. Dacă ai avut treabă de sărbători prin centru nu se poate să nu fii văzut decorațiunile superbe!

Ba chiar a devenit activ și pe instagram cu o identitate vizuală și un concurs de sărbători pentru clujeni așa că a fost musai să aflăm mai multe direct de la Bogdan Mureșan, directorul Central Cluj.

Noul Central arată foarte bine! Cine e responsabil pentru aceasta, cui ar trebui să îi mulțumim?

„Vă mulțumim! Suntem încântați și noi de ce am realizat și că primim zilnic reacții pozitive. Schimbările sunt rezultatul unui efort de echipă, noi ne-am dorit și am avut alături specialiștii potriviți pentru a le pune în practică. Am început de curând o colaborare cu o echipă pe partea de marketing și comunicare, ei fiind răspunzători pentru schimbările care au început să atragă atenția publicului și a presei.”

Cat a costat rebrandingul Central?

Cu siguranță bugetul alocat rebrandingului a fost unul substanțial, a fost mai mare decât ne-am fi așteptat la începutul lui 2022 să investim în actiuni de marketing și comunicare însă a meritat din plin și intenționăm să mergem înainte pe această direcție.

Planuri pentru 2023?

Ne dorim ca noul brand Central să devină prima alegere a celor care sunt în centrul orașului și doresc să cumpere cadouri, să se relaxeze la o cafea, să ia masa sau să lucreze într-un mediu foarte prietenos. Odată cu campaniile offline și online implementate cu ocazia acestor Sărbători de iarnă am dat startul schimbărilor și alinierii Complexului Comercial Central la tendințele actuale din domeniu. 

Incurajăm clujenii să  fie cu ochii pe Central și promitem că vor fi plăcut surprinși.

1 Comentariu
2

Related Articles

1 Comentariu

Alfa ianuarie 9, 2023 - 8:40 am

Magazinul central este o solutie de cumparaturi la indemana datorita pozitiei.

Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy