Home » Ana-Maria Chivaru de la Charming Events dă culoare evenimentelor tale speciale!

Ana-Maria Chivaru de la Charming Events dă culoare evenimentelor tale speciale!

Scris de: lifestyledecluj

Mă numesc Ana-Maria Chivaru, am 29 de ani, am terminat în 2012 UMF Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, Facultatea de Tehnică Dentară. Sunt în domeniu de aproape 9 ani. În anul 2021 mi-am deschis un business, în care sunt din ce în ce mai activă și încerc să aduc cât mai multe inovații. Personal, sunt o fire foarte activă, atentă la detalii, timpul liber îmi place să mi-l petrec alături de familie sau prieteni, cele mai importante lucruri pentru mine în viață fiind sănătatea fizică și mentală, relațiile interpersonale, învățarea continuă, fericirea și satisfacția. Pentru mine aceste aspecte au o legătură și depind unele de altele pentru a ne permite să trăim o viață plină și fericită. Prietenii m-ar descrie ca fiind o persoană caldă, empatică, profundă, responsabilă și cu simțul umorului. Zodia berbec mă face o persoană puternică și hotărâtă, am încredere în forțele proprii, sunt sinceră și deschisă în comunicare, reușind să îmi adaptez stilul în funcție de nevoile și preferințele clienților.

Ana-Maria este deținătoarea business-ului Charming Events și este responsabilă cu bună dispoziția, culoarea și frumosul la orice tip de eveniment. Decorațiunile cu baloane implică însă multă răbdare și dedicare, trebuie să se potrivească cu gusturile clienților dar și cromatica conceptului eventului și să arate perfect pe toată durata evenimentului, mai ales că devin piesă centrală în multe din pozele care ajung pe rețele de social media.

Pentru că imediat după Paște intrăm în full sezon de nunți, botezuri, petreceri tematice și summer party-uri pentru companii, am vrut să aflăm mai multe informații de la Ana-Maria pentru voi!

Cand s-a înființat business-ul și de unde numele companiei?

Business-ul a luat naștere în vara anului 2021, iar referitor la numele companiei, termenul „charming” poate fi interpretat ca o caracteristică a evenimentelor organizate de noi – adică evenimente pline de farmec, eleganță și rafinament, care îi vor impresiona pe participanți. Prin nume am incercat să arătăm că decorurile create de noi sunt unice, memorabile și deosebite. În general, numele „Charming Events” poate fi văzut ca o combinație a calităților pe care noi dorim să le transmitem prin evenimentele noastre (farmec, rafinament, eleganță) și a caracteristicilor pe care dorim să le aibă angajații noștri (carismă, respect, profesionalism).

Ce servicii oferiți?

Suntem specializați pe crearea diverselor tipuri de decoruri și photo cornere, fie că sunt pentru evenimente corporate, deschideri de magazine, lansări de produse sau evenimente private. Realizăm și cutii cadou cu baloane personalizate în funcție de moment. Un astfel de cadou se vinde foarte bine când vine vorba despre aniversări, prețul unei astfel de cutii, pornind de la 60 de lei. Ne dorim să fim în măsură să oferim clienților noștri servicii complete în materie de evenimente astfel că avem diferiți parteneri cu care colaborăm pentru a putea oferi o gamă completă de organizare și planificare a evenimentelor, de la realizarea de printuri la videobooth, mirrorbooth, fotografi, aranjamente florale, artificii, sonorizare, DJ, interpreți de muzică ușoară sau folclorică, logistică etc.

Cum va diferențiati într-o piață atât de concurențială?

Cred că există mai multe modalități prin care reușim să ne diferențiem de concurență, un aspect important, ar fi creativitatea și inovația: ne place să credem că gândim outside the box și ne creem propriile modele și concepte pentru decorurile de baloane. Experimentăm noi tehnici pentru a face decorurile mai impresionante și mai inovatoare. Pentru mine, contează foarte mult și calitatea produselor, decorurile finale fiind realizate din materiale de cea mai bună calitate, fiind umflate cu aer sau heliu de calitate superioară, pentru a garanta durabilitatea și aspectul plăcut al decorului.                                                                         

În general, cheia diferențierii este să oferim o experiență unică și memorabilă clienților noștri prin serviciile noastre personalizate, inovative și de calitate superioară. Acest lucru ne ajută să ne diferențiem de concurență, și să creăm o reputație bună afacerii.

De ce sa apeleze clienții la serviciile dvs?

Există câteva motive pentru care clienții ar putea apela la firma noastră de decoruri pentru evenimente:

Ca firmă de decoruri cu experiență, suntem capabili să oferim clienților soluții personalizate și idei creative pentru decorarea evenimentelor lor, indiferent de tipul evenimentului sau de tematica dorită.

Profesionalismul și calitatea serviciilor – ca firmă de decoruri profesionistă, suntem capabili să oferim clienților o experiență de neuitat, prin intermediul unui serviciu prompt, respectuos și de calitate, care să satisfacă toate nevoile și așteptările clienților.

Abordare personalizată – suntem capabili să oferim clienților un serviciu personalizat, adaptat la nevoile și preferințele lor, astfel încât să ne asigurăm că decorurile se potrivesc perfect cu evenimentul lor și că le reflectă personalitatea și gusturile.

Flexibilitatea – suntem capabili să ne adaptăm la nevoile și preferințele clienților, indiferent de complexitatea proiectului sau de termenele strânse,  având idei de decoruri pentru toate buzunarele.

 Fiecare client ne este special și primește un cadou din partea noastră.

Care a fost cel mai greu dar totodată frumos proiect în care v-ați implicat până acum? Ați refuzat până acum o idee prea.. nebunească din partea unui client? 

Cel mai greu dar totodata frumos proiect în care ne implicăm constant este schimbarea perceptiei cu privire la folosirea baloanelor în evenimente, care știm că este un proces gradual și necesită o anumită educare a publicului în sensul acesta. În primul rând, este important să se demonstreze că baloanele pot fi utilizate într-un mod sofisticat și elegant, prin prezentarea unor exemple și idei creative de decor. De exemplu, baloanele pot fi folosite pentru a crea aranjamente florale elegante, perdele de baloane pentru decorarea fundalului, sau centuri cu baloane pentru decorarea meselor. De asemenea, este important să se ofere opțiuni de culori și modele care se potrivesc cu evenimentele mai elegante, cum ar fi culorile pastelate și tonurile mai discrete. Astfel, publicul poate fi încurajat să considere baloanele ca pe un element de decor versatil și potrivit pentru o gamă largă de evenimente, inclusiv cele mai elegante. Pe lângă acestea, este important să se evidențieze avantajele folosirii baloanelor, cum ar fi costul accesibil, ușurința în utilizare și impactul vizual impresionant pe care îl pot crea. Prin educarea publicului și prezentarea exemplelor creative de decor cu baloane, se poate schimba perceptia că acestea sunt potrivite doar evenimentelor pentru copii, și se poate ajunge la o utilizare mai largă și mai sofisticată a baloanelor în decorarea evenimentelor elegante.

Referitor la a doua parte din întrebare, până în prezent, nu am refuzat nicio idee din partea unui client. La urma urmei, noi ne dorim să realizăm ideile clienților sau să găsim modalitatea oportună de punere în practică. De fapt, orice idee care pare nebunească, la final prinde un contur ce impresionează.

Cum arată sezonul de evenimente pentru 2023 pentru dvs? Sunteți full?

Se anunță un an foarte bun, încep sa fie ocupate cât mai multe zile, dar mai avem suficient loc și pentru clienți noi. Suntem pregatiți să răspundem provocărilor și avem soluții de absorbire evenimente. Vara începe imediat, se încălzește iar frecvența și numărul evenimentelor crește astfel că noi vom fi disponibili pentru clienții noștri.

Cu cât timp înainte de un eveniment ar trebui clienții să vă contacteze și cum se desfașoară colaborarea? La ce preturi sa se astepte clientii, cat sa bugeteze?

În cazul unor evenimente neașteptate sau care apar cu puțin timp înainte, cum ar fi petreceri surpriză sau evenimente corporate neprevăzute, puteți să ne contactați și vom face tot posibilul să vă ajutăm să creați un decor de baloane memorabil, în timpul limitat pe care îl avem la dispoziție. Dacă este vorba despre evenimente importante, cum ar fi nunți sau petreceri de aniversare, recomandăm să ne contactați cu câteva săptămâni înainte de eveniment. Aceasta este o perioadă aglomerată pentru firmele din domeniu, iar programările se fac rapid, astfel că este mai bine să vă rezervați locul cu cât mai mult timp înainte. 

Suntem extrem de creativi când vine vorba de decoruri și avem numeroase idei de cum le putem realiza, existând o serie de variabile care dictează prețul final, dar împreună cu clienții ajungem la cea mai favorabilă soluție. Un exemplu rapid, un decor de bază format tip semi-arcada pornește de la 550 de lei, iar în continuare nu putem spune o limită deoarece putem adăuga decoruri de masă, elemente la intrarea la eveniment, video booth, mirrorbooth, interpreți….

Noi încercăm să găsim variante cât mai bune pentru clienții noștrii și să fixăm de la început ce își doresc și bugetul de care dispunem și ulterior facem ce se poate pentru a ajunge la o soluție potrivită.

Care sunt trendurile pe 2023 de care să țină cont clienții care se gandesc să apeleze la voi:

Deși este dificil să prezicem exact ce trenduri vor domina în anul 2023, există câteva tendințe actuale care s-ar putea să fie relevante și în următorii ani. Iată câteva trenduri actuale în materie de decoruri din baloane:

– Culori pastelate: culorile pastelate sunt în continuare populare și s-ar putea să fie preferate și în anul 2023. Aceste culori oferă o notă de dulceață și eleganță decorurilor de baloane.

–  Forme geometrice: forme geometrice, cum ar fi triunghiuri, hexagoane sau cerculețe, sunt o alternativă interesantă la formele rotunde clasice ale baloanelor și pot crea decoruri de baloane moderne și sofisticate.

Baloane personalizate: decorurile de baloane personalizate sunt tot mai populare și se pot realiza în diferite moduri, cum ar fi prin imprimarea mesajelor sau a imaginilor pe baloane sau prin combinarea unor forme sau culori specifice.

– Baloane metalice: baloanele metalice strălucitoare și reflectante sunt o altă tendință populară în prezent și s-ar putea să fie preferate și în anul 2023.

– Decorurile minimaliste: în prezent, se observă o preferință pentru decorurile de baloane minimaliste, cu un design simplu și elegant. Aceste decoruri pot fi mai accesibile din punct de vedere financiar și pot fi utilizate într-o varietate de evenimente, de la nunți și petreceri de aniversare, până la evenimente corporate și lansări de produse și magazine.

Ce NU se mai poartă în 2023? 

Deși nu există reguli clare și precise despre ceea ce se poartă sau nu în materie de baloane, există câteva tendințe și preferințe ale clienților care se schimbă odată cu trecerea timpului. Câteva exemple de lucruri care ar putea să nu mai fie la modă în anul 2023 când vine vorba de baloane:

Culorile tradiționale ale baloanelor (roșu, galben, verde, albastru) sunt mai puțin populare în prezent. Preferințele clienților se îndreaptă mai mult către culori pastelate, tonuri metalice sau culori neon, iar decorurile de baloane care sunt prea aglomerate sau prea complexe pot părea haotice. Tendințele actuale sugerează că decorurile de baloane se îndreaptă mai mult către cele elegante, cu forme geometrice sau modele abstracte

Vă deplasați în toată țara sau doar în Cluj activați?

Raza noastră principală de acțiune este reprezentată de jud Cluj. Dar am avut situații când a trebuit sa ne deplasăm și mai departe pentru a onora un eveniment. Deci da, la solicitarea clienților ne deplasăm și în alte orașe.

Unde vă găsesc clienții?

Clienții ne pot gasi pe paginile noastre de socializare, instagram si facebook, unde avem scrisă adresa de mail si numărul de telefon, pentru a putea lua legatura cu noi. 

Instagram

Facebook

Mail :charming.events.office@gmail.com

Telefon 0757481856

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy