Home » Aparițiile surprinzătoare de la Oscar 2022

Aparițiile surprinzătoare de la Oscar 2022

Scris de: lifestyledecluj

Acum câteva zile a avut loc decernarea Premiilor Oscar 2022, iar vedetele noastre îndrăgite și-au făcut apariția pe covorul roșu în ținute care mai de care mai spectaculoase și armonioase. 

În prim plan, avem ținute în culori pastelate, materiale lucioase, fluide și din mătase. Multe dintre vedetele de la Hollywood, precum Zendaya, Zoe Kravits, etc,  au optat pentru un look de acest tip.

 Nicole Kidman
Jessica Chastain
  Zoe Kravitz 
Zendaya

  Bineînțeles că avem parte și de ținute elegante, în clasicul negru, unele mai simple, altele mai dramatice, cu volume impresionante de diferite mărimi, croieli unice, dar și o abordare mai masculină a acestuia. Sofia Carson, Maggie Gyllenhaal, Cynthia Erivo, sunt doar câteva nume care au oferit o apariție spectaculoasă pe covorul roșu.

Sofia Carson 
Cynthia Erivo

Mai sunt și alte ținute care au ieșit în evidență într-un mod pozitiv sau nu, dar haideți să discutăm și despre ținutele domnilor de la Premiile Oscar. Deși mulți au ales opțiunea safe și clasică de costum negru, avem și câteva apariții neașteptate. Nu spunem că e ceva greșit cu acea variantă clasică, dar uneori e plăcut să vedem bărbații ieșind din tiparul lor clasic cu care ne-au învățat. Un exemplu de apariție clasică a fost făcută de către Jacob Elrodi. Timothee Chalamat reprezintă unul dintre exemplele frumoase de pe covorul roșu.

Timothee Chalamet


Cam atât de la Premiile Oscar, dar dacă aveți un/o preferat/ă pe care nu l-am menționat, sau care va impresionat foarte tare, lăsați-ne în comentarii pe pagina Lifestyle de Cluj.

Radu Oana

0 Comentariu
1

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy