Home » Ați auzit vestea bună? A sosit și la noi primăvara!

Ați auzit vestea bună? A sosit și la noi primăvara!

Scris de: lifestyledecluj

Primăvara face pași mici în direcția noastră, iar noi așteptând-o cu brațele deschise ne-am gândit să vă propunem câteva activități în aer liber pentru a profita de vremea însorită pe care ne-o aduce. Lifestyle de Cluj vine în calea voastră cu idei fun de care să profitați.

  1. Un picnic este mereu o idee bună

Cum altcumva să profiți de aerul primăverii și ieșirile cu cei dragi decât la un picnic în parcul de la Iulius Mall sau Parcul Central. Ia-ți o pătură, câteva gustări și persoanele dragi, și bucurați-vă de aceste momente într-un loc liniștit cu un view și la lac.

  1. Sezonul de hămăceală a sosit

Ca să aducem mai aproape sentimentul de festival, camping, sau doar o alternativă pentru picnic, vă recomandăm să vă luați hamacul, prietenii și să vă bucurați de propriile povești în Parcul Central. În Parcul Central veți găsi și locuri speciale unde să vă așezați hamacele.

  1. Râsete pe lac

Dacă nu știați, în cele două parcuri din Cluj-Napoca, puteți să vă bucurați de plimbări cu bărcuțele puse la dispoziție de acolo. 

  1. Pentru iubitorii de aventuri

Pentru cei care doresc să se aventureze, dar totuși să fie la o aruncătură de băț de Cluj, avem câteva propuneri de drumeții:  Circuitul Piatra Secuiului; Circuitul Scărița-Belioara. 

Noi sperăm să vă bucurați cum știți mai bine de vremea aceasta, iar dacă luați în considerare una din ideile noastre dați-ne tag pe instagram la @lifestyledecluj .

Oana Radu

sursa foto: holaromania

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy