Home » Bine te-am găsit, Cluj!

Bine te-am găsit, Cluj!

Scris de: lifestyledecluj

După exact 15 ani de când am semnat ultimul material pentru o publicație media clujeană și am făcut switch-ul către PR am crezut că această ușă s-a închis de tot. Am fost o vreme creator de conținut online și am avut marea șansă și onoarea să fiu implicată în campanii pentru unele dintre cele mai mari branduri din Cluj, dar și din România. Am făcut PR pentru clienți locali și naționali și am dat șansa altor creatori de conținut să spună povestea brandului pe care îl reprezentam prin campaniile pe care le-am gândit, implementat și ulterior măsurat. Am gândit și organizat evenimente pentru persoane fizice și pentru companii. Am întâlnit în toți acești ani oameni-povești, oameni care au ceva de spus și care merită să ajungă în atenția voastră.

În tot acest timp am simțit că ceva lipsește din peisajul urban: o publicație media care să arate tuturor ce lucruri creative și frumoase se întâmplă la Cluj, că e un oraș vibrant, plin de oameni determinați și pasionați de munca și proiectele lor. Că avem festivaluri mici și mari, că avem designeri care pun orașul pe harta lumii, că avem afaceri locale care dau 1000% la pentru clienții lor. Că avem o viață gastronomică tot mai delicioasă, că avem creatori de conținut creativi, că aveți ce vedea și face la noi, că ne dezvoltăm și transformăm ca în basme! 

Ba mai mult decât atât, vom afla împreună ce se poartă în materie de beauty și make-up, vom afla cum să ne îngrijim cât mai corect, vom discuta cu specialiști și branduri din diferite domenii, vom face recomandări de evenimente sau proiecte, veți afla primii ce HOT.

 Cu mândrie și bucurie vă invit așadar să fiți alături de noi, Lifestyle de Cluj, să ne citiți / urmăriți/ share-uiți. Suntem o revistă care își propune să aducă la lumină tot ce e hot în materie de beauty, fashion, food, going out, travel, sports, festivaluri, muzică, cultură, urban trends, influenceri, vedete și multe altele. 

We flavour the city!

Abia așteptăm să ne cunoaștem mai bine!

Alina Soos

0 Comentariu
2

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy