Home » BrightSkin, un business clujean pornit de la 0 de către o super femeie, doctor Florina Raica

BrightSkin, un business clujean pornit de la 0 de către o super femeie, doctor Florina Raica

Scris de: lifestyledecluj

După cum bine știți, pe 10 martie pregătim un super eveniment- 10 FEMEI DE 10, detalii aici.

Pentru a intra în atmosfera și pentru a cunoaște mai bine invitatele noastre de seamă, am pregătit astăzi pentru voi, 10 întrebări pentru Dr. Florina Raica, Medic specialist dermato-venerologie, competență în dermato-estetică, CEO BrightSkin, echipă de specialiști pe care îi găsiți în Cluj dar și Florești.

Descrie-te într-un cuvânt.

Energie

Ce fel de antreprenor ești?

Sunt modelul antreprenorului prudent care își calculează și planifică pașii dar care nu ezită să își urmeze și instinctul atunci când simte că este momentul.

Cafea sau ceai dimineața?

Cafea, este una dintre marile mele plăceri.

Mottto-ul tău în business?

E important să fii corect, dar este esențial să fii uman!

Tocuri sau adidași?

Nici-nici. Prefer încălțimea comodă și frumoasă. Adidașii îi păstrez pentru sală și pentru călătorii, iar tocurile le apreciez de la distanță.

Crezi că în business totul este noroc sau muncă?

Succesul în afaceri are nevoie de multă muncă, de curaj să ieși din zona de confort și un dram de noroc.

Vacanțe la munte sau la mare?

Și-și. Îmi plac locurile unde se termină muntele în apă, îmi place să umblu hai-hui prin munți și ador să înot în mare.

Începi cu taskurile mici sau cu cele mari?

Încep cu planificarea celor mari pe care le împart în taskuri mici, apoi trec la realizarea și/sau delegarea celor mici.

Ruj roșu sau nude?

Balsam de buze!

De ce să vină lumea la Conferința 10 femei de 10?

Acum 7 ani, la un curs de antreprenoriat, o colegă de curs mi-a spus că este imposibil să creezi o afacere de succes fără să ai o finanțare serioasă la început. Am contrazis-o atunci fără să am multe argumente ci doar entuziasm și speranță- eram la început de drum în antreprenoriat și pornisem de la zero din punct de vedere financiar (chiar minus dacă socotim datoriile la bănci). În 10 martie, după mai puțin de 10 ani de antreprenoriat vom avea ocazia să discutăm care a fost calea pe care am mers, care au fost deciziile care m-au ajutat cel mai mult și care au fost greșelile din care am învățat cel mai mult.

Practic, îmi voi expune franc experiența de antreprenor, cu bune și mai puțin bune!

Vă aștept cu drag!

BILETE

Prețul unui bilet EARLY BIRD este de 185 lei până pe 31 ianuarie 2023. Biletele cu preț redus sunt în număr limitat și se pot cumpăra de aici. După finalizarea stocului de bilete la preț redus, prețul participării la conferință va fi de 250 lei.

Acesta include accesul la conferință pentru întreaga zi, coffee break și lunch break. În plus, pentru că suntem în luna femeii vei avea parte de un super goodie bag! Partenerii noștri de la ND MEDHEALTH, ISDINURIAGEEVA IntimaAPIVITA, oferă un goodie bag fiecărei participante la conferință.

Pentru clienții corporate, interesați de achiziționarea unui număr mai mare de bilete pentru femeile din compania lor (cadou de luna femeii), există posibilitatea unor prețuri cu discount special.

Bilete se pot cumpăra de aici. În cazul în care ai nevoie de o altă ofertă personalizată te rugăm să ne scrii aici : contact@lifestyledecluj.ro.

Partneri:  MEZUMFornetti RomâniaOpticlinic MED

SusținătoriBBMJOLIDONYVES ROCHER, Princess Nails SpaMagnoliaND MEDHEALTH, ISDINURIAGEEVA IntimaAPIVITA

Shopping partner: Iulius Mall Cluj-Napoca

Concept creativ& grafică a conferinței: POI Agency

Un eveniment marca Lifestyle de Cluj, Susținut de SPARK SCHOOL.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy