Home » Când Batman se supără că mergi să vezi un film cu Spider-man

Când Batman se supără că mergi să vezi un film cu Spider-man

Scris de: lifestyledecluj

Am fost duminică seara să văd filmul „Omul Păianjen: Niciun drum spre casă”. Film pe care l-am așteptat cu nerăbdare, mai ales că eu sunt fană a tot ce ține de super-eroi. Batman însă este favoritul meu. 

Filmul a fost fain: acțiune, comedie, dramă, tot ce trebuie ca să pleci cu senzația că nu ai cheltuit inutil 15 lei la Florin Piersic. Sau Republica, cum îl știu cei care mergeau la film înainte de Revoluție. 

Oricum, nu vreau să vă dau spoilere, mergeți singuri la cinema dacă doriți să știți mai multe. Sau puteți fi români și să îl descăcați de pe torrent. 

Vreau să spun ce s-a întâmplat după ce au rulat creditele. Am menționat că Batman este favoritul meu. Cel jucat de Christian Bale, desigur. Și, tocmai când am ieșit de la film, un liliac intrase în cinema și zbura de ici-colo de nebun. 

Și acum…. să nu îmi pun eu întrebări? Sigur Christian Bale s-a supărat, și-a trimis liliacul în recunoaștere, iar șansele mele de a mă căsători cu el (care oricum nu erau prea mari) au scăzut vertiginos. 

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy