Home » Care sunt cele mai instagramabile locuri din Cluj?

Care sunt cele mai instagramabile locuri din Cluj?

Scris de: lifestyledecluj

Dacă tot a venit toamna, pentru noi fetele e un prikej extraordinar de o nouă ședință foto. Frunzele în culori tomnatice, soarele blând care ne o lumină superbă pozelor și bucuria de a purta outfiturile noi de toamnă trebuie marcate cu o ședință foto.

Ca să îți ușurăm căutările, am pregătit o listă de propuneri pentru tine:

  • Sus pe Cetățuie (Strada Emil Racoviță 60a, Cluj-Napoca)

Indiferent de anotimp, Cetățuia e o locație ideală pentru poze, oferind o vedere de ansamblu asupra orașului. E chiar în apropierea festivalului, deci nu ai de mers mult pe jos și o dată ajuns sus, crede-mă că merită și câteva story, nu doar poză în feed!

  • În Piața Unirii, în special cu Hotelul Continental în spate

O altă locație mișto pentru pozele de IG o reprezintă Piața Unirii, și ea la o distanță apropiată de festival. Fie că te pozezi la terasele din zonă, înconjurat de porumbei sau cu spatele la Hotelul Continental cum o fac toți clujenii pe IG, vei strânge cu siguranță multe inimioare la poza ta.

  • Grădina Botanică (Strada Republicii 42, Cluj-Napoca)

Nu poți veni în Cluj fără să dai o tură și pe la Grădina Botanica. Pentru poze naturale și clean, cu vibe de vacanță exotică, poți să îți testezi talentul la selfie în serele din grădină sau poți alege orice alt colțișor din ea pentru niște poze care să mai „rupă” din dinamicitatea celor de la festival. Pont, e indicat să iei un taxi dacă te simți obosit, ca să ajungi la Grădina ai de urcat ceva.

  • Salina Turda (Strada Aleea Durgaului Nr.7, Turda, Judet: Cluj)

Ia-ți gașca și dați o fugă cu mașina pâna la Salina Turda pentru niște cadre pe care nu le întâlnești la tot pasul. Puteți chiar să vă dați cu bărcuțele pentru un LIVE care va stârni invidie acasă!

Vă dorim doar cadre perfecte și o să urmărim cu atenție hastagul #cluj în perioada aceasta!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy