Home » Cauți un cadou cu.. atitudine pentru o prietenă dragă? Alege YOLO Attitude® !

Cauți un cadou cu.. atitudine pentru o prietenă dragă? Alege YOLO Attitude® !

Scris de: lifestyledecluj

Brandul clujean YOLO Attitude a cunoscut succesul în State, unde vinde déjà produsele și se bucură de recunoaștere datorită ideii creative din spate dar și a produselor de calitate. Începând din acest an și clienții din România au acces la produse.

Sloganul nostru este ” We make premium products to inspire a happier, healthier and more grateful world!” și dorim să aducem prin intermediul produselor YOLO Attitude valoare și bucurie atât în viețle celor care folosesc aceste produse cât și a celor care aleg să le ofere mai departe către cei dragi.”

Setul cadou comercializat de clujenii de la YOLO Attitude conține :

-Agendă/ jurnal

-Sticlă termos pentru băuturi

-Pix din metal

-Semn de carte cu mesaj personalizat

Deși se potrivesc de minune ca si cadou pentru zile de nastere, aniversari, sărbători ca 1-8 Martie, Valentine’s Day, Crăciun etc  ele pot fi comandate oricând, direct de pe emag, atunci când vreți să arătați prietenelor voastre /fiicelor/ surorilor/ nepoatelor sau colegelor de job că le prețuiți și vă gândiți la ele. 

O informație extrem de bună de reținut când vreți să faceți un cadou special și vreți să rezolvați totul din 2-3 clickuri- setul vine într-o cutie elegantă de cadou și o pungă personalizată, pentru un efect « WOW » complet.

Pentru că ne-a plăcut tare mult ideea girly și fun, am discutat puțin cu echipa din spate pentru a afla mai multe info despre acest brand.

De unde v-a venit ideea acestui business ? 

„Scrisul de mână sau journalingul, o activitate atat de simplă,  are extrem de multe beneficii asupra psihicului uman și în special pentru tineri. În timpul pandemiei am sesizat o tendință a oamenilor de a scrie în jurnal/agenda/ notebook  pentru a se detensiona și a elimina gândurile negative iar după ce au observat beneficiile aduse, au continuat să scrie. Terapia prin scris este tot mai folosită și la noi dar mai puțin în rândul tinerilor care aleg de cele mai multe ori tastatura în locul scrisului de mână. Tocmai de aceea am vrut să aducem pe piață un produs inovativ, cu un design drăguț și mai ales util, care să le ofere posibilitatea tinerilor de a folosi un jurnal, astfel am pus într-un „matching set”  o agendă, o sticlă termos pentru bauturi și un pix „.

Cumpără românii cadouri online?

„Aș spune că da! Din ce în ce mai mulți le iau din on line și le trimit direct acasă celor dragi astfel surpriza este și mai mare.

Care este produsul best seller?

„Deși aceste produse au fost gândite pe anotimpuri, fiecare design fiind reprezentativ pentru unul din cele 4 anotimpuri, cel roz a fost best Seller în decembrie când cei mai mulți l-au cumparat și l-au oferit cadou și este în continuare. Este o colecție care se adresează fetelor și ne-am așteptat ca roz să fie cel mai bine vândut.

Vă gândiți să extindeți portofoliul de produse?

„Absolut! Este o piață dinamică, care ne provoacă și ne determină să venim tot timpul cu idei creative, educative și accesibile tuturor!” 

0 Comentariu
2

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy