Home » Ce ai nevoie pentru a-ți face sigură manichiura semipermanentă acasă

Ce ai nevoie pentru a-ți face sigură manichiura semipermanentă acasă

Scris de: lifestyledecluj

Dacă vrei să economisești timp și bani și vrei să înveți un skill nou, te provocăm să îți faci singură acasă unghiile, cu ojă semipermanetă. Investiția este punctuală, la început de „carieră”- Trebuie doar să îți cumperi ustensilele necesare între care doar lampa UV și oja semipermanentă sunt de bază. Ulterior, îți vei recupera investiția tocmai pentru că nu mai dai banii pe mersul la salon. Bonus, poți să îți schimbi manichiura de fiecare dată când te plictisești sau ai un eveniment important în viața profesională sau personală.

Iată ce trebuie să cumperi:

Lampa UV: se găsește în diverse forme și mărimi, la prețuri care pot începe de la 80 – 100 de lei. Cu cât este mai mică și compactă, dar puternică, de cel puțin 30 W, cu atât este mai bună.  

Primer: nu trebuie confundat cu lacul de bază sau base top; este o soluție care degresează unghiile și asigură aderența ojei pe suprafața lor; acesta se aplică în strat subțire și se usucă la temperatura camerei, niciodată cu lampa UV

Lac de bază: denumit și base coat, acest lac se folosește pentru o mai bună protecție a unghiilor, să nu se păteze de la ojă și să nu se exfolizeze. El se folosește pentru orice fel de manichiură, inclusiv pentru manichiura french. Lacul de bază se polimerează cu ajutorul lămpii UV, conferă rezistență și protejează. Este indicat cu atât mai mult pentru unghiile subțiri, fragile, care se exfoliază.


Oja semipermanentă în nuanțele preferate

Top coat: sau lacul pentru finisare, acesta este folosit pentru rezistență și pentru un aspect mai elegant și finisat al unghiilor. 

Ustensile pe care, dacă nu le ai deja acasă, trebuie să le adaugi listei de cumpărături de început de drum:

Forfecuță sau unghieră fină pentru tăierea și modelarea unghiilor

Pile pentru conturarea unghiilor

Pila buffer pentru pilirea și lustruirea suprafeței unghiilor

Periuță moale pentru unghii

Alcool sanitar pentru degresarea unghiilor și a mâinilor, dar și pentru dezinfectarea instrumentelor metalice

Ulei pentru cuticule

Cremă hidratantă pentru mâini, la final 

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy