Home » Ce faci în weekend? Hai la Alba Iulia!

Ce faci în weekend? Hai la Alba Iulia!

Scris de: lifestyledecluj

Cine spune că în orașele mai mici nu se întâmplă lucruri frumoase, nu l-a cunoscut pe Marius. Fiecare oraș ar trebui să aibă defapt un Marius, care să extragă toate informațiile frumoase și să le prezinte către noi toți! 🙂

Toamna se arată din ce în ce mai mult, vremea rece e tot mai activă, restricțiile se mai înăspresc, dar tot mai găsim câteva evenimente și mai avem timp și dispoziție pentru a ne petrece timpul liber la final de săptămână.

Fie că e vorba despre o seară de degustare de vinuri și brânzeturi, petreceri în club, concerte de muzică clasică sau jazz experimental, târg de preparate din pește, responsabilizare și reciclare sau reprezentație de teatru pentru cei mici, fiecare își poate găsi ceva pe plac.


Ți-am pregătit mai jos o listă cu cele mai importante evenimente la care poți lua parte în acest weekend:

Vineri, de la 18:30VIN la The Mood: seară cu degustare de vin și brânzeturi fine, la The Mood.
Sunteți invitați la o seară distinsă, condimentată de povestea vinurilor Corcova, dar în aceeași atmosferă prietenoasă marca The Mood.


Vineri și sâmbătă, de la 21:00Weekend vibes cu Dj Ure la Club Kalabria, la Club Kalabria.
În acest weekend, Club Kalabria vă așteaptă la un super party alături de Dj Ure. Weekend vibes pentru toată lumea.


Vineri, de la 20:00, Retro Dance Party, la Irish Pub Erol
O nouă seară în Irish Pub Erol,unde Mc Kotto va mixa la cea mai tare petrecere din oraș.


Sâmbătă, de la 09:00 la 17:00Colectare Deșeuri Electrice în Ciugud, organizat de RoEcollect în comuna Ciugud.
Campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice.


Sâmbătă, de la 11:00 la 23:00, Târgu’ lu’ pește, organizat în Cetatea Alba Carolina pe latura vestică.
Acvacultori și bucătari pasionați în ale peștelui vor oferi curioșilor și oaspeților, felurite preparate din pește, organizatorii garantând că orice persoană își va găsi un preparat delicios din mult prea sănătosul pește.


Sâmbătă, de la 12:30, Orgonaconcert – Concert de orgă, la catedrala romano-catolică „Sfântul Mihail” din Alba Iulia.
Concert de orgă cu interpretări din Johann Sebastian Bach , Dietrich Buxtehude, Johann Pachelbel, Felix Mendelssohn-Bartholdy sau David Johnson.


Sâmbătă, de la 16:00 la 17:30Concert Gabriel Zucker & Attila Gyarfas (New York) la Arkhai Sculpture Park.
Gabriel Zucker (keyboards, electronică, voce) și Attila Gyarfas (baterie, electronică) își continuă colaborarea de lungă durată în octombrie cu un turneu în care prezintă Confession, o nouă suită de muzică de Zucker. Turneul este, de asemenea, în sprijinul noului album epic al lui Zucker, Leftover Beats From The Edges Of Time, care a fost lansat pe 24 septembrie pe ESP-Disk ‘.


Sâmbătă, de la 20:00, Irish Dance Party, la Irish Pub Erol
O nouă seară în Irish Pub Erol,unde Mc Kotto va mixa la cea mai tare petrecere din oraș.


Duminică, de la 18:30 la 20:00, Frozen Regatul Înghețat, organizat de Theater du Soleil Entertainment la Casa de cultură a sindicatelor Alba Iulia.
Theater du Soleil Entertainment și echipa musicalului „Frozen Regatul Înghețat”, vă invită să luați parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari. După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul vine la Alba Iulia, cu o adevărată surpriză.

Să aveți parte de un weekend bun pe oriunde veți merge și nu uitați să fiți responsabili și aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru! Distracție faină!

Sursă foto: https://viziteazaalbaiulia.ro

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy