Home » Ce filme bune poți vedea la cinema în această lună

Ce filme bune poți vedea la cinema în această lună

Scris de: lifestyledecluj

Dacă ți-ai plănuit o ieșire la cinema, cu popcorn și nachos evident, iată ce poți vedea:

Death on the Nile – Premieră: 11 februarie

Suspans, mister și exotism: acestea sunt coordonatele noului film regizat de Kenneth Branagh, din distribuția căruia fac parte Gal Gadot, Emma Mackey și Russell Brand. Acțiunea are loc în timpul unei croaziere pe Nil, unde celebrul detectiv Hercule Poirot (Kenneth Branagh) investighează moartea unei tinere moștenitoare. 

Marry Me – Premiera: 11 februarie

O comedie romantică a cărei acțiune se desfășoară pe fundalul melodiilor interpretate de Jennifer Lopez și Maluma, Marry Me urmărește povestea dintre Kat Valdez (Lopez), o cunoscută celebritate, și Charlie Gilbert (Owen Wilson), profesor de matematică. Deși sunt doar niște străini, cei doi acceptă să se căsătorească și de-abia apoi să se cunoască.

Uncharted – Premiera: 18 februarie

Un tânăr căutător de comori, Nathan Drake (Tom Holland) descoperă locul unde se află legendarul El Dorado, așa că pornește în aventura vieții sale, ajungând pe o insulă plină de pericole, de pirați și mercenari, dar și de inamici care pândesc din umbră. 

Vizionare plăcută!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy