Home » Ce filme bune vedem în luna mai

Ce filme bune vedem în luna mai

Scris de: lifestyledecluj

Dacă te gândești să celebrezi primul weekend din luna mai cu niște filme bune, popcorn și persoana iubită, e bine să știi că nu te lăsam la greu! Am pregătit pentru tine lista filmelor ce merită vizionate în luna mai!

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange și Spider Man creează un haos de nedescris în urma unui accident în care deschid o poartă către multivers. 

Doctor Strange este cel care trebuie să se confrunte cu toate consecințele accidentului pe care l-a provocat. Cu ajutorul unor extratereștrii străvechi, Strange va călători prin multivers și va înfrunta noi adversari misterioși. Premiera în cinametografele din România va avea loc pe data de 5 mai 2022.

Good Mourning

Filmul urmărește povestea lui London Clash, un star de film care trebuie să aleagă între marea sa iubire și dorința de a accepta un rol într-un film care îi va schimba complet cariera. Filmul a fost scris chiar de Machine Gun Kelly, iar logodnica sa a fost extrem de cântată să i se alăture pe platourile de filmare. Premiera internațională va avea oc pe data de 20 mai 2022.

Love in Kilnerry

Love in Kilnerry este un film american de comedie romantică. Acesta a fost scris și regizat de Daniel Keith și este proiectul său de debut regizoral. Narațiunea este plasată în orașul ficțional, Kilnerry. Deși filmările au fost întârziate din cauza pandemiei de COVID-19, regizorul a reușit să-și ducă la bun sfârșit proiectul.

Senior Year

Senior Year trebuie să se afle pe lista noastră de filme noi care apar în luna mai 2022. Rebel Wilson a trecut printr-o transformare incredibilă, iar acesta este primul său rol de când a reușit să slăbească. Regizorul Alex Hardcastle urmărește povestea unei majorete, Stephanie Conway, care suferă un accident și intră în comă pentru 20 de ani.

Downton Abbey: A New Era

Downton Abbey va fi a continuare a filmului cu același nume produs în anul 2019. Regizorul Simon Curtis va urmări povestea familiei Crawley care evoluează în noi direcții. După succesul primului film, producătorii se gândeau deja la un al doilea. La începutul anului 2020 s-a confirmat zvonul potrivit căruia producția va fi reluată.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy