Home » Ce filme și seriale noi merită vizionate în luna noiembrie?

Ce filme și seriale noi merită vizionate în luna noiembrie?

Scris de: lifestyledecluj

Titluri care îți vor aminti de poveștile din copilărie, filme de Crăciun gata să îți treacă pragul și să te aducă în spiritul Crăciunului și multe alte povești care cu siguranță îți vor stârni interesul.

  1. Wednesday – Serial nou disponibil din 23 noiembrie pe Netflix

Serialul documentează viața tinerei fetițe, din bine cunoscuta familie Adams, la Academia Nevermore. În cadrul acestei academii, Wednesday încearcă să își controleze puterile paranormale, să pună capăt unei serii de crime, dar și să rezolve misterul în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani. Toate acestea în timp ce trebuie să se obișnuiască cu viața de la noua ei școală. 

Watch here:

Wednesday Addams | Official Trailer | Netflix

  1. Falling for Christmas – O comedie romantică din 10 noiembrie pe Netflix

Filmul prezintă povestea unei tinere moștenitoare, (Lindsay Lohan) cunoscută ca fiind răsfățată și mereu având ceea ce și-a dorit. Într-un nefericit accident de ski și își pierde memoria. Aceasta ajunge în grija unui văduv și a fiicei sale în timpul perioadei Crăciunului. Urmăriți cum Lindsay se dă peste cap la propriu și la figurat, la ski și în dragoste.

Watch here:

Falling For Christmas | Lindsay Lohan | Official Trailer | Netflix

  1. The Crown – season V din 9 noiembrie pe Netflix

Sezonul V din bine cunoscutul serial ,,The Crown” aduce o nouă provocare familiei regale, care deja se confruntă cu diferite situații ne mai întâlnite. Zvonurile încep să circule, iar  distanțarea cuplului începe să fie din ce în ce mai vizibilă.  Diana decide să preia controlul asupra povești sale de viață, încalcă protocolul familiei și publică o carte care subminează susținerea publică pentru Charles și expune acțiunile care au loc de fapt în Casa de Windsor.

Watch here:

The Crown | Season 5 Official Trailer | Netflix

  1. Enola Holmes – season 2 disponibil pe Netflix 

Enola decide să își deschidă propria agenției de detectivi. Deși lumea o subestimează și dorește ajutorul fratelui său, Sherlock, îi apare în cale și primul caz: o tânără fată este dată dispărută de către sora ei. Cu ajutorul prietenilor, dar și fratelui său, Enola intră în o mulțime de peripeții.

Watch here:

Enola Holmes 2 | Official Trailer: Part 1 | Netflix

  1. Spirited – disponibil pe Netflix

În fiecare Ajun de Crăciun, fantoma Crăciunului Prezent, alege un suflet întunecat pentru a fi transformat în varianta sa bună. Acesta va fi vizitat de trei spirite ale Crăciunului. Clint Briggs întoarce situația față de gazda lui fantomatică până când aceasta se trezește reexaminându-și propriul trecut, prezent și viitor. Pentru prima dată, „A Christmas Carol” este spusă din perspectiva fantomelor în această întorsătură muzicală hilară a poveștii clasice Dickens. Actorul principal este nimeni altul decât Ryan Raynolds. 

Watch here:

Spirited — Official Trailer | Apple TV+

Voi ce vizionați în luna noiembrie? V-a cuprins deja spiritul sărbătorilor și sunteți cu pătura pufoasă, ciocolata caldă și doar filmele de Crăciun alături? Vrem să aflăm și părerea voastră, așa că vă așteptăm pe pagina de Instagram Lifestyle de Cluj.

Radu Oana

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy