Home » Ce încălțăminte chic purtăm toamna aceasta?

Ce încălțăminte chic purtăm toamna aceasta?

Scris de: lifestyledecluj

Anul 2021 se traduce prin confort iar asta nu poate decât să ne bucure. Cine își dorește să alerge prin ploaie în tocuri de 11 cm? Poate doar femeile din filme. Când trebuie să ajungi la meeting, să îl lași pe cel mic la școală, să faci cumpărăturile și să arăți și cât mai chic, faptul că bocancii cu talpă groasă, atât de ușor de stilizat și purtat sunt în trend, e chiar vestea toamnei! Alege o pereche într-o culoare simplă, fără prea multe accesorii și poartă-i cu fuste plisate sau sarafane.

Cizmele din piele sunt în topul preferințelor designerilor și sunt de altfel, o piesă must have în orice garderobă. Îți recomandăm să nu alegi o pereche în culoarea consacrată negru ci să te îndrepți spre culori pământii : bej, coniac sau maro. În ceea ce privește dimensiunea, scurte, medii sau lungi, rămân o opțiune de gust!

Ciocatele sunt must have-ul sezonului, neapărat cu vârf ușor ascuțit și cu toc mic, de cel mult 5 centimetri. Dacă le ai deja în dulap, scoate-le și poartă-le cu plăcere din nou iar dacă nu ai așa ceva în garderobă, toamna aceasta nu se poate fără ciocate!

Dacă ești mai degrabă o fire sportivă te vei bucura să aflii că pantofii sport rămân în tendințe, indiferent de culoare sau model. Alege o pereche rezistentă la apă și bucură-te de confort, în timp ce vei arăta mega chic!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy