Home » Ce poți face de 1 iunie în Cluj?

Ce poți face de 1 iunie în Cluj?

Scris de: lifestyledecluj

Dacă vrei să faci niște activități simpatice cu cei mici, iată ce oferta are orașul pentru noi:

  • 1 Iunie – Hai-hui printre povești celebrează copilăria și universul ei magic, prin activități bazate pe creații ale copiilor. Evenimentul are loc de Ziua Copilului, în Parcul Central (Centrul de Cultură Urbană Casino). Activitățile pe care le propunem adună la un loc trupe profesioniste de teatru de păpuși, ateliere dedicate copiilor și familiei, spectacole și concerte ale trupelor elevilor clujeni. Detalii aici.
  • De 1 iunie, fii vesel și informat! Ediția a II-a, 2022-Pentru locuitorii din Borhanci, se pregătesc de zor  tort festiv, pentru toți copiii, tombolă cu premii, gustări sănătoase și o vorbă bună la tot pasul. Detalii aici.
  • Ateliere de Actorie GRATUITE– ateliere gratuite pentru copilași de actorie, pe diferite categorii de vârstă și orare. Detalii aici.
  • Family & Friends Picnic de 1 iunie– Pe Drumul Sfântul Ion vă așteaptă o serie de activități cu plată pentru cei mici. Detalii și info despre bilete aici.
  • 1 iunie în Cluj Napoca- Un copil. Un oraș. Un zâmbet– În Parcul Central vă așteaptă baloane colorate și mascote. Detalii aici.

Indiferent de cum veți petrece 1 iunie, vă dorim distracție plăcută!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy