Home » Ce proceduri preferă clujencele de sărbători

Ce proceduri preferă clujencele de sărbători

Scris de: lifestyledecluj

Înainte de sărbători, fiecare doamnă și domnișoară se îngrijește nu doar de cozonaci și de alte bunătăți tradiționale ci și de aspectul ei. De la un ten și un corp de invidiat, la mani, pedi, la o ținută nouă în trend și la o masă îmbelșugată, toate visăm să avem un Crăciun copy paste din filmele cu care ne-a obișnuit Diva Chanel în fiecare an.

Pentru că anul trecut nu am avut ocazia să ne etalăm deloc, suntem cumva sigure că anul acesta ne vom lua revanșa în materie de beauty! Dar să vedem ce spun specialiștii în domeniu, sunt clujencele hotărâte să se ” răzbune” și pentru Crăciunul și Revelionul trecut?

Cum se pregătesc clujencele de sărbători? Care sunt cele mai populare proceduri la Beauty Connection?

„Perioada sărbătorilor vine cu o mare nevoie de relaxare, iar acest sentiment se traduce de multe ori prin self-care – mici lucruri care ne fac ziua mai bună și ne motivează să devenim o versiune mai bună a noastra, să ne răsplătim cu mici cadouri pe care simțim câ le merităm. Printre cele mai populare proceduri în această perioadă se numără, bineințeles, epilarea definitivă, pe care noi o considerăm o adevarată investiție în propria persoană pe termen lung, dar și procedurile de remodelarea corporală, urmate de tratamentele faciale în perioada apropiată Revelionului.”

Cum a afectat pandemia business-ul? Au fost mai chibzuite financiare doamnelor?

Debutul pandemiei a fost, cu siguranță, un moment în care toți ne-am oprit puțin în loc și ne-am analizat mai bine nevoile, poate percepțiile s-au mai schimbat, însă ne aflăm și într-un punct în care femeile conștientizează din ce in ce mai mult cât de important este să se simtă bine în pielea lor. Experiența Beauty Connection înseamnă mai mult decât o simplă clinică de înfrumusețare, ne dorim ca prin planurile de tratament personalizate să identificăm nevoile clientelor și să le ajutăm în această “călătorie” de a ajunge la cea mai bună versiune a lor. Prin urmare, procedurile realizate sunt, de cele mai multe ori, diversificate pentru a ajunge la cele mai bune rezultate. În același timp, ne dorim să fim la curent cu ultimele tehnologii de top prezente în piață și nu putem decât să ne bucurăm de feedbackul pozitiv pe care l-am primit din partea clientelor cu privire la procedurile pe care le-am introdus de curând în clinică.

Și în acest final de an cum arată lista de programări? Ne luăm revanșa și pentru anul trecut?

„Brandul Beauty Connection este în continuă ascensiune, de curând ne-am extins și în Cluj-Napoca unde am inaugurat o nouă locație pe Str. Constantin Nottara 6, iar din acest punct de vedere putem spune că interesul femeilor de a arăta și de a se simți bine este în continuă creștere”.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy