Home » Ce să comandăm la restaurant ca să nu ne îngrășăm?

Ce să comandăm la restaurant ca să nu ne îngrășăm?

Scris de: lifestyledecluj

Restricțiile s-au ridicat, putem face turism culinar chiar și la noi în oraș. Ce ne facem însă când o mulțime de preparate sunt gătite în foarte mult ulei, smântână și alte lucruri care produc colăcei, taman acum, în prag de sezon de bikini.

Ca de obicei, am discutat cu FitMom.

1. Studiază meniul. Nimeni nu te grăbește deci ai tot timpul din lume să te uiți peste meniu atentă, și să vezi cam ce ți-ai dorit.

2. Moderație, nu restricție. Dacă ai un stil de viață sănătos, nu înseamnă că la fiecare ieșire trebuie să comanzi pui cu orez. Ai grijă la ceea ce comanzi, desigur, dar nu te restricționa de la pofte sau plăceri.

3. Mereu ai opțiunea „la pachet”. Dacă îți comanzi totuși ceva mai mare sau ceva ce nu comanzi în mod normal, poți pune un sfert la pachet, pentru a mânca mai târziu sau următoarea zi. Sau sigur se găsește cineva doritor să guste!

4. Nu exagera cu băuturile. Caloriile pe care le bem de multe ori ne joacă feste. Consumă alcool și sucuri în moderație și nu doar că o să îți faci stomacul fericit, dar nici nu vei face un surplus caloric mare!

Acești 4 pași sunt simpli, dar pe mine mă ajută mult când ies undeva. Voi ce hack-uri pentru restaurante știți?

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy