Home » Cel mai așteptat de Sărbători: CALENDARUL SURPRIZELOR DE ADVENT Yves Rocher

Cel mai așteptat de Sărbători: CALENDARUL SURPRIZELOR DE ADVENT Yves Rocher

Scris de: lifestyledecluj

Pentru femeia specială din viața ta, pentru mama ta sau prietena cea mai bună, Calendarul Advent de la Yves Rocher e cu siguranță cel mai dorit cadou de Sărbători!

Constelațiile se organizează sub bolta cerească, mii de stele luminează cerul, iar astrele nu au strălucit niciodată atât de puternic. Anul acesta, bucură-te de dulceața Grădinii noastre, trezită de lumina lunii.

În fiecare zi, timp de 24 de zile, descoperă o selecție de noutăți și regăsește produsele noastre esențiale pentru îngrijirea tenului, machiaj, îngrijirea corpului, îngrijirea părului și parfumerie, pentru ca așteptarea până la Crăciun să fie mai specială!

Ce produse conține Calendarul Advent Yves Rocher

Îngrijire ten: Mască spumă calmantă cu Mușețel Bio 30ml, Cremă cu efect calmant pentru ten sensibil 7ml, Apă micelară demachiantă 2 în 1 Pure Algue 50ml, Gel de curățare pentru prospețime Pure Algue 30ml, Gel pentru curățarea tenului 3 în 1 30ml, Cremă reparatoare de noapte Elixir Botanique 7ml, Cremă reparatoare de zi Elixir Botanique 7ml, Exfoliant iluminator cu Romaniță Bio 30ml

Machiaj: Mascara Intense Metamorphose Ediție de Colecție 7,8ml, Top coat cu sclipici Go Green Ediție Limitată 5ml, Ruj Elixir Satinat 3,7g nuanța 12.

Îngrijire păr: Fluid pentru strălucirea părului 50ml, Mască reparatoare pentru vârfuri 35ml, Șampon nutri-réparator 50ml, Balsam vegetal multi-efect pentru păr 30ml.

Îngrijire corp: Gel de duș Fructe Înstelate 50ml, Gel exfoliant pentru corp Migdale Divine 30ml, Cremă pentru mâini Migdale Divine 30ml, Gel șampon delicat pentru corp și păr 50ml, Gel de duș Migdale Divine 50ml, Balsam pentru buze Fructe Înstelate 4,8 g, Balsam reconfortant pentru duș Ediţie de Colecţie 30ml, Lapte reparator pentru corp Ediție de Colecție 30ml

Parfum: Apă de parfum Sur la Lande 5ml

Odată ce numărătoarea inversă a luat sfârșit, acest calendar poate fi reutilizat! Puteți crea decorațiuni din cutiile sale pentru masa de Crăciun, puteți face mici cadouri sau să le utilizați pentru a depozita diferite obiecte. Opțiunile sunt infinite.

RESPECT PENTRU PLANETĂ

Calendar reciclabil și reutilizabil

Cumpără-l chiar acum! Este în stoc limitat și costă doar 349 lei!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy