Home » Concepto prezintă colecția de toamnă-iarnă 2021

Concepto prezintă colecția de toamnă-iarnă 2021

Scris de: lifestyledecluj

Natura reprezintă sursa noastră de inspirație pentru colecția de anul acesta. Castane calde, frunze aurii, amestecul de culori tomnatice și vremea de afară sunt elementele care se regăsesc în textura și nuanțele colecției. Aceasta cuprinde acele linii clasice dar cu un twist contemporan cu care te-am obișnuit deja.

Din dorința de a ajuta mediu înconjurător, am folosit aproximativ 80% materiale naturale, precum: lână, lână cu cașmir, in și bumbac.
Pentru a completa ținutele, am accesorizat câteva din ele cu nasturi contemporani, lucrați manual în inima Transilvaniei.

Produsele din linia handmade sunt lucrate manual din fire naturale și cu multă delicatețe. Puloverele îți vor ține de cald iar ca bonus îți vor oferi un look unic prin detalii fermecătoare.

Odată cu colecția nouă, am integrat la unele bijuterii și pietre swarovski de culoare verde (fern green). Toată partea de bijuterii și accesorii regăsită în această colecție, este lucrată manual de către un artist local. Piesele sunt din bronz și suflate cu argint.

Colecția conține produse pentru fiecare garderobă și gust: paltoane din 100% lână, compleuri din stofe naturale, fulare oversize din lână merino, rochii de tip cocktail din lână, pantaloni și sacouri top.

Să vorbim și de culori? Ei bine, ne-am jucat cu nuanțe de verde, maro și am introdus în același timp alb și negru.

Suntem convinse că te vei regăsi în ținutele noastre de toamnă-iarnă, iar de cum te vor face să te simți? Nu credem ce este nevoie de cuvinte, vom lăsa hainele să vorbească de la sine.

Vă invităm să vă inspirați și să vă bucurați alături de noi de colecția nouă pe site conceptoline.com și în Cluj-Napoca, în showroom, pentru o experiență de fashion deosebită.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy