Home » Croissantele, gogoșile și tortul de morcovi, cele mai comandate deserturi de către români pe Glovo în zilele de Paște  

Croissantele, gogoșile și tortul de morcovi, cele mai comandate deserturi de către români pe Glovo în zilele de Paște  

Scris de: lifestyledecluj

Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, a realizat o analiză privind cele mai comandate produse de către români pentru masa de Paște. Pe lângă preparatele gătite tradițional acasă, croissantele, gogoșile și tortul de morcovi au fost cele mai căutate deserturi în 2023 de către români în perioada sărbătorilor pascale.

De asemenea, când vine vorba de comenzile de la restaurante, în apropierea zilelor de Paște, în 2023 topul a fost completat de burgeri, shaorma și pizza. 

În plus, nu doar deserturile sunt la mare căutare atunci când este sărbătoare. În categoria produselor non-alimentare, florile și mâncarea pentru animalele de companie au înregistrat în 2023 cele mai multe comenzi în zilele de Paște. Totodată, apa și bananele au rămas alimentele de bază cele mai dorite anul trecut de către utilizatorii Glovo în perioada Paștelui.

București, Cluj-Napoca și Brașov, în topul orașelor cu cele mai multe comenzi în zilele de Paște

Printre utilizatorii care au plasat cele mai multe comenzi pe Glovo anul trecut de Paște se numără bucureștenii, clujenii și brașovenii. Clasamentul este completat de constănțeni, ieșeni, timișoreni și orădeni, care au comandat cele mai multe produse în platformă în perioada Paștelui. 

Despre Glovo

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii  care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa. 

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy