Home » Cum a fost la petrecerea lansării Lifestyle de Cluj

Cum a fost la petrecerea lansării Lifestyle de Cluj

Scris de: lifestyledecluj

Cum s-a dat drumul la petreceri, cum ne-am pregătit și noi să lansăm așa cum se cuvinte prima și singura revistă de lifestyle din Nordul Transilvaniei – Lifestyle de Cluj. Vedete, influenceri, oameni din industrii creative și prieteni ai revistei au celebrat alături de noi, la restaurantul brazilian Rodizio, un moment important pentru noi!

Ca la orice petrecere de Lifestyle, panoul de poze a fost un centru de interes pentru toți invitații, iar mulțumirile merg către partenerii noștri de la PMA Invest, care s-au dat peste cap să ne ajute, Mircea și Sorina, Chapeau!

Ca de obicei, Ballon Mania e un partener de nota 10 pentru orice eveniment pe care îl organizăm, dar parcă acum, fiind petrecerea noastră au fost peste orice așteptări! Super mulțumim că ați pus atât de bine locația în valoare, pe brandingul nostru!

Gazdele noastre- restaurantul brazilian Rodizio– ne-au pregătit un bufet extrem de gustos și fresh, drept dovadă a dispărut extrem de repede, noroc cu echipa de profesioniști M Studio care ne-au ajutat cu poze și filmări Before dar și during the party 🙂

Încă de la intrare, un pahar bun de Lechburg ne-a ajutat să ne dezmorțim și să intrăm în atmosfera de petrecere, iar MC Ioana Cristina-Teodorescu și colega noastră, MC Bianca Tămaș au fost cele mai bune gazde pe care ni le-am putea dori și le mulțumim pentru energia și profesionalismul lor!

Invitații s-au putut delecta cu un special corner by Fornetii, care s-a asigurat că avem energia necesară să dansăm și să petrecem, ca după 2 ani de pauză și așa am și făcut!

Prietenii noștri greci de la Zaliari Olive Oil au pus în goodie bags-urile invitaților o pastă de măsline și au câștigat și locul 1 (neacordat dar ne-am notat pe viitor!) la cei mai buni dansatori 🙂

Decorul nu ar fii arătat atât de frumos dacă nu și-ar fi dat concursul minunații prieteni de la Flori Fete și Băieți, care ne-au ajutat atât cu logistică dar și cu un photo corner special.

Ne-am dorit tare mult să integrăm partenerii și prietenii noștri în sett-up-ul petrecerii, astfel încât prezența și prezentarea să fie una WOW. Exact cum a fost și cazul Casa de Vinuri Cotnari, un stand care nu a trecut neobservat!

Donuterie e un brand atât de mișto de pozat, au spus invitații, dar mai ales de gustat și răsfățat, le mulțumim că au îndulcit atmosfera!

Brandul românesc Allurene Cosmetics și-a lansat chiar la petrecerea noastră prima gamă de îngrijire completă a tenului, destinată tuturor doamnelor și domnișoarelor. Invitații noștri au putut testa live produsele, discuta cu reprezentanții Allurene și poza la standul dedicat. În plus, goodie bag-ul în care s-au regăsit și bunătățile Allurene, a dat șansa unui moment de răsfăț ulterior petrecerii. PS: Dacă te-am făcut curioasă, poți testa și tu produsele lor. Folosește codul ”BFF20” pentru o reducere de 20% direct pe site.

Magic Mirrors Cluj & 360 Video Booth ne-a ajutat să avem niște amitiri tare faine de la party, cu un video booth 360!

Distracția a fost asigurată de DJ Matei Mihai și Trupa de Acoperire cărora nu avem suficiente taste să le mulțumim! Petrecerea s-a încheiat cu o horă generală, deci cred că am transmis exact ce trebuie! 🙂

Mulțumim frumos și La Terre pentru minunatele produse din goodie bag-ul participanților, DM, Klarwin, FSP Global, Vitamix și Clujeana Festa, Wine Up și Wine News pentru încredere și suport!

Save the date, branduri, compani și prieteni! Ne revedem în luna noiembrie pentru petrecerea de final de an! Declarăm deschisă lista pentru companii și branduri care vor să ne fie alături la petrecerea de final de an, ne puteți deja aborda 🙂 Ștacheta am ridicat-o și pregătim ceva și mai special, ca pentru final de an!

Să fie o vară așa cum ne-o dorim cu toții!

Mulțumim tuturor!

2 Comentarii
2

Related Articles

2 Comentarii

Andreea Koronios mai 30, 2022 - 8:45 am

Multumesc frumos pentru sansa de a fi parte din acest prim capitol al „Lifestyle de Cluj” . A fost o reala plăcere să fiu printre voi, atat fizic cât și în goodies bag. Multumesc și pentru premiul „neacordat” dar notat, sper sa am muulti concurenți la el, data viitoare.

Răspunde
lifestyledecluj mai 30, 2022 - 8:49 am

@Zaliari: Noi multumim si abia asteptam sa ne revedem pe ring! 🙂

Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy