Home » Cum decoram masa de Paște

Cum decoram masa de Paște

Scris de: lifestyledecluj

Mai e puțin și intrăm în febra pregătirilor pentru Paște. Noi ne-am gândit să îți dăm o mână de ajutor și să te ajutăm cu câteva idei pentru a decora masa festivă, prilej de aduce laolată familia și prietenii.

Cromatica pastel

Dacă ești pasionată de zona de home deco cu siguranță ai deja un set de servire a mesei în culori pastelate, numai bune de scos acum la lumină. Și chiar dacă nu ai veselă pastel, poți obține această cromatică utilizând șervețele sau accesorii decorative: iepurași, puișori, naproane etc.

Lemn

Poți include lemnul în sett-up-ul mesei pentru un look rustic și diferit, cu care sigur vei surprinde invitații.

Ouă decorate ca element central

Suntem totuși la o masă de Paște deci dacă alegi un sett-up simplu și la mijlocul mesei vei pune niște ouă frumos colorate ( poate chiar făcute de tine) nu vei da greș! Clasic este întotdeauna o alegere bună!

Alb și verde

O altă combinație de mare efect este cea de alb cu verde. Poți utiliza orice decorațiuni ai prin casă, important e să respecți regula de a nu amesteca prea multe culori deodată. Riști să obți exact efectul contrar a ce îți dorești.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy