Home » Cum decorăm masa de Revelion

Cum decorăm masa de Revelion

Scris de: lifestyledecluj

Trecerea dintre ani este deosebit de importantă, mai ales acum, în perioadele acestea pandemice, ne dorim din tot sufletul ca noul an să ne aducă o schimbare în bine. Suntem convinși că și voi gândiți la fel, tocmai de aceea, dacă veți organiza o masă delicioasă de Revelion ne dorim ca aceasta să arate senzațional!

Am pregătit așadar câteva idei, care să vă ajute și inspire să realizați propriul decor!

GO GLAM!

Noaptea dintre ani e un prilej extraordinar să strălucești și tu și masa de revelion iar culoare aurie e perfectă!

Combinația de negru, alb și auriu va impresiona mereu, deoarece armonia estetică astfel creată duce cu gândul la opulență și lux, datorită elementelor ce imită culoarea metalului prețios.

Red is for love!

La fel ca și de Crăciun, nu poți da greș nici cu culoarea roșie. Pentru un buget care nu suferă, poți refolosi o parte din decorațiunile avute de Crăciun. Mai ales dacă invitații nu le-au văzut! E drept că se spune că în noaptea dintre ani trebuie să ai ceva nou, dar acel ceva nou poate să fie ceva mic, nu e musai să dai o gaură în bugetul familiei.

Mici accesorii auriu sau strălucitoare

Dacă nu vrei să mergi all in cu decorațiunile, e bine să știi că nu vei primi nota 9 dacă creezi un set-up simplu și adaugi mici elemente de decor care să strălucească. Ba din contră, mulți specialiști în design spun clar: less is more!

Un centerpiece statment

Poți alege o decorațiune centrală care să capteze toată atenția.

Detaliile fac diferența

Dacă ai timp și te simți inspirată îi poți surprinde pe invitați cu câteva decorațiuni făcute de tine, surse de inspirație fiind destule, har Domnului și Pinterestului.

Indiferent de cum vei decora, noi îți dorim petrecere frumoasă și la mulți ani!

sursa foto:sensoday.ro

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy