Home » Cum ne decorăm terasa de vară

Cum ne decorăm terasa de vară

Scris de: lifestyledecluj

Mult așteptatul sezon de grătare, plajă, leneveală și citit în aer liber a început iar noi am pregătit pentru tine o serie de sfaturi utile, pentru un decor eficient și plăcut al terasei tale!

Concept creativ decorativ unitar

Decorațiunile de pe terasă trebuie alese astfel încât să se potrivească design-ului interior al casei. Astfel, vei obține coerență în întreaga casă, atât în spațiul interior, cât și în exterior. Fii atent și nu te lăsa dus de val sau promoții ci încearcă să mergi pe același stil pe care îl ai și in casă!

Sfânta umbră

Deși e plăcut să stai afară, e bine să fii protejat la orele amiezii când soarele este mult prea puternic.

Un parametru important atunci când îți decorezi terasa este poziționarea acesteia față de soare. Majoritatea oamenilor preferă ca terasa să fie însorită o perioadă cât mai lungă din zi, iar acest lucru trebuie luat în considerare în procesul de decorare.

Un colț chic

Poți crea un colț confortabil și intim prin utilizarea florilor în ghivece mari. Florile și verdeața oferă o atmosferă plăcută și adaugă viața în jur. 

Atmosferă de lounge și zona de dining

Dacă dimensiunea terasei o permite, poți împărți spațiul într-o zonă de lounge și relaxare și una dedicată servirii mesei, mobilată cu un set de terasă.

Seturile pentru lounge oferă un aspect aparte terasei și te vor convinge cu siguranță să petreci mai mult timp în aer liber.

sursa inspo: JYSK

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy