Home » Cum ne îmbrăcăm de Revelion?

Cum ne îmbrăcăm de Revelion?

Scris de: lifestyledecluj

Doar nu credeți că am lăsat-o pe prietena noastră Blandi, Consultant de Stil, să se relaxeze în vacanță. Nicio vacanță, Blandi, că avem nevoie musai să știm cum ne îmbrăcăm de Revelion. După 2 ani de pandemie parcă avem mai mult chef ca niciodată să ne distrăm, să dansăm, să fim în centrul atenției cu o ținută impecabilă care să adune zeci de like-uri pe social media dar și zeci de priviri offline. Așadar, experta noastră în stil și ținute, ne recomandă:

Cuvântul cheie este „strălucire”, așadar vom pune accentul pe piese cu sclipici, luciu, cu fir prețios, din paiete, brocart, dantelă, broderie, mătase, velur, tulle cu aplicații, blană, pene. În funcție de locația petrecerii poți adăuga materialelor prețioase piele, tafta, blug sau stofa, ideal în culori uni sau chiar animal print.

Din punct de vedere cromatic recomand outfit-uri în nuanțe de negru, auriu, argintiu, vișiniu, roșu, arămiu, alb, verde smarald.

Poți opta pentru rochii sau salopete din paiete, voal cu aplicații sau piele cu irizații, fuste sau pantaloni scurți din aceleași materiale prețioase  (+ brocart, tafta) la care alăturam topuri simple (din bumbac, voal, mătase). Foarte importante sunt bijuteriile și accesoriile (geanta, pantofii), care trebuie să fie în ton cu întreaga ținută.

E foarte important să nu te impopoțonezi, să nu pui prea multe accente lucioase într-o singură ținută. Fii atent la texturi și la culori, evită să faci asocieri de materiale sau culori pe care nu ești sigură. Nu pune decât un articol vestimentar lucios/ cu paiete, la care poți pune și un accesoriu asortat. Pantofii și accesoriile e important să fie impecabile, să se potrivească ținutei. Nu purta și paiete, și fir lucios, și materiale cu irizații și blană sau pene- riscul cel mai mare e să exagerăm cu texturile. Cel mai important este: nu arăta prea multă piele, ai grijă să nu ai o apariție vulgară. 

Petrecerea frumoasă, dragele noastre!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy