Home » Cum să ai un city break perfect

Cum să ai un city break perfect

Scris de: lifestyledecluj

Pandemia a trecut, restricțiile s-au ridicat, e momentul să reîncepem să călătorim. Dacă ai fost deja în destinațiile „la modă” precum Paris, Roma, Atena, Budapesta, Ungaria sau Viena, ne-am gândit să îți dăm cele mai bune ponturi pentru un city break de vis!

  1. Urmărește prețurile biletelor de avion din timp. Asta înseamnă că poți deja să verifici prețurile pentru destinații de toamnă și să le și book-uiești. Vei salva bani, timp și energie și poți descoperi destinații pitorești, dar mai puțin promovate.
  2. Ia în calcul sărbătorile, prețurile pentru city breakuri vor fii întotdeauna mai scumpe în aceste perioade. La fel și prețul la cazare, mâncare, etc.
  3. Dacă ești pasionat de artă și frumos și vrei să pui pe listă cât mai multe muzee, fă un research înainte, sunt multe muzee care se pot vizita gratuit în prima luni dintr-o anumită lună sau oferă discounturi studenților sau tinerilor sub o anumită vârstă.
  4. Ia în calcul și temperaturile din țara pe care vrei să o vizitezi, mai ales dacă călătorești cu copii mici sau persoane care nu suportă umiditatea sau temperaturile foarte ridicate.
  5. Informează-te cât mai mult despre destinația aleasă citind bloguri de travel, site-uri de profil sau intrând pe grupuri specializate pe travel pe rețelele de socializare. Nu e nicio rușine să întrebi orice!

Vacanță plăcută!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy