Home » Cum să faci sport acasă fără să renunți din ziua 2?

Cum să faci sport acasă fără să renunți din ziua 2?

Scris de: lifestyledecluj

În timpul pandemiei, antrenorii de sport s-au mutat cu totul în online. A devenit așadar foarte ușor pentru oricine a dorit să facă puțină mișcare să se apuce de treabă. Nu a mai mers nici scuza cu „nu am bustiera potrivită”, nici scuza că sala de sport e prea departe, nici că programul de muncă e prea haotic și nu avem timp.

Partea bună e că au apărut foarte multe programe, tutoriale și clipuri demo, incluzând abonamente online one to one cu un antreprenor personal sau abonament de grup, astfel încât să faci sport a devenit mai ușor și mai rapid decât să comanzi mâncare online de multe ori J

Dacă e toamnă, e anotimpul perfect să găsim din nou scuze pentru a merge la sală. Tocmai de aceea, ideea de a face sport (din nou) acasă devine foarte atractivă. 

Cum să faci însă să te ții de treabă? La asta ne-am gândit și noi și am făcut o listă de sugestii, care sperăm să te țină departe de Netflix and chill, măcar pentru cele 15 minute recomandate de sport zilnic.

  1. Fă-ți un program de sport și ține-te de el. Sună ușor de făcut, însă prin casă e totul timpul ceva de făcut. Ba trece pisica, ba sună un telefon, ba ai ridica de pe jos o bluză aruncată de cel mic. Nu te lăsa distrată și ține-te de program!
  2. Schimbă des exercițiile- eviți monotonia și nu dai nici corpului prea multe șanse să se obișnuiască cu efortul. Azi zumba, mâine pilates, poimâine sari cu coardă. Ai de unde alege!
  3. Nu te opri la prima febră musculară– dacă ai auzit expresia „cui pe cui se scoate” e clar ce ai de făcut. Continuă, continuă, continuă!
  4. H20= BFF. Ai văzut cum sportivii de performanță beau înghițituri mici și dese de apă în timpul antrenamentelor sau a competițiilor? Fă ce fac și ei și corpul tău va fii hidratat și fericit
  5. Alege haine comode – mare avantaj, acasă nu te judecă nimeni! Important e să fii comod și să îți faci treaba zilnică!

Spor(t) să aveți!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy