Home » Cum să pozezi cu un dovleac

Cum să pozezi cu un dovleac

Scris de: lifestyledecluj

Dacă nu ai reușit încă să îți faci poza de Halloween, nu dispera, mai sunt câteva ore în care poți realiza și tu o poză aducătoare de like-uri și faimă pe rețelele de socializare. Ca să nu mai pierzi timpul, până tu te machiezi și te pregătești, noi ți-am pregătit niște idei de poziții, tehnici și unghiuri pe care le-ai putea aborda în sesiunea foto.

TIPS AND TRICKS:

1.Dacă tot mergi la piață, încearcă să găsești un dovleac mare și câțiva mai mici. O să vezi în articol de ce 🙂

2.Gândește-te la ținuta/ ținutele pe care le vei lua cu tine la ședința foto, cromatica trebuie să fie complementară culorii dovleacului. Sau.. diametral opusă dacă recreezi Cenușăreasa.

3.Dacă mergi cu BFF e și mai amuzant

4. NU ești obligată să postezi online NICIO poză dacă nu te simți ok cu ele. Ești obligată însă să te simți bine și să ai o zi superbă!

  1. Stai pe dovleac

Unul din cele mai simple lucruri pe care le-ai putea face este să stai efectiv pe dovleac. Cât mai natural și cât mai relaxat.

2. Acoperă-ți un ochi cu un dovlecel mai mic

Sigur ai văzut deja tehnica aceasta utilizată de către vedete sau creatori de conținut. E testată și aprobată, deci numai bună să o încerci și tu.

3.Prezintă dovleacul

Așa cum spune și tehnica de pozat, nu e nimica complicat, însă ies niște poze foarte drăguțe.

4. Pune-ți un mini dovlecel pe cap

Tot o poziție populară în rândul creatorilor de conținut. S-ar putea să arăți caraghios, s-ar putea să fie noua poză de profile. Nu știm până nu încercăm 🙂

5. Cucu-bau

Te ascunzi după dovleac și încerci să nu mori de râs când BFF spune că asta e cea mai bună poză a ta! În care nu te vezi.

Dacă ți-am făcut poftă de o ședință foto în ziua aceasta superbă de toamnă, să știi că la EC Garden sus pe cetățuie sunt dovlecei și e și lumina foarte bună aproape toată ziua. Tag us dacă ies faine! 🙂

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy