Home » Danone lansează o nouă ediție a „Porților Deschise” la fabrica din București

Danone lansează o nouă ediție a „Porților Deschise” la fabrica din București

Scris de: lifestyledecluj

Danone România lansează pe 18 octombrie a XI-a ediție a programului „Vino Acasă la Danone”, la fabrica de iaurt din București. Programul cuprinde vizite ghidate pentru grădinițe și școli care se desfășoară pe întreg parcursul anului școlar.

Micii vizitatori vor călători pe drumul iaurtului și vor primi răspunsuri la toate întrebările, de la ce conține rețeta produsului Danone preferat și până la întreg procesul prin care trece laptele pentru a deveni un iaurt delicios. 

Ghizii pentru vizitele din fabrica sunt chiar angajații Danone, dar micii participanți vor avea ocazia să întâlnească și ajutoarele de pe linia de paletare, mai exact roboții Spider Man, Vasilică, Vasilică cel Mic și Gemenii Arcil.

În cadrul experienței educative, micii vizitatori vor beneficia și de un curs de ergonomie susținut de un specialist ai partenerilor Danone, ActiveLife.

„Iaurtul Danone s-a născut la Barcelona, acum mai bine 100 de ani, iar în România îl producem de peste 24 de ani. Echipa mea deschide cu mândrie porțile fabricii atât pentru grădinițe, cât și pentru școli, de mai bine de 10 ani:  veți afla și veți vedea cum laptele provenit de la fermieri și gospodari locali devine iaurtul delicios cu care au crescut generații de copii. Vă așteptăm cu entuziasm și iaurt bun!”, declară Bogdan Joița, Director al fabricii Danone din București. 

Anual, peste 5.000 de copii și peste 500 de cadre didactice pășesc pe poarta fabricii Danone România din București, pentru a afla povestea din spatele celor peste 1 milion de iaurturi care ajung zilnic pe rafturile magazinelor.

Pentru înscrieri, școlile și grădinițele interesate trebuie să completeze formularul disponibil la adresa www.danone.ro/acasa-la-danone/ cu data și intervalul orar preferat, în categoria „Copii”. O vizită poate acomoda un grup de maximum 30 de persoane și durează 60 de minute.

Întrebările și informațiile suplimentare pot fi adresate la adresa de e-mail comunicare.ro@danone.com

Adresa fabricii Danone România este: Strada Nicolae Cânea nr. 96, sector 2 București. 

***

Despre Danone România

Danone a achiziționat fabrica de lactate Miorița din București în anul 1996, iar la 3 ani după modernizarea și retehnologizarea acesteia, au fost produse primele iaurturi Danone în România. În prezent, 1 milion de iaurturi sunt distribuite către consumatorii români, dar și către alte 13 piețe europene. Danone România procesează anual peste 60.000 tone de litri de lapte, din care aproximativ 90% este lapte românesc. Numai anul trecut, compania a colectat lapte proaspăt de la 22 de ferme mari si peste 220 de gospodari.

Danone este prezent pe piața românească cu produse lactate proaspete, produse pe bază de plante (Alpro), precum și cuprodusele alimentare pentru bebeluși și nutriție specializată (Aptamil, Milupa).

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy