Home » Delia Ciurea, CEO Actamarque- „Fii corect, pune suflet și știință în fiecare lucrare, ajută când este cazul. Universul compensează”

Delia Ciurea, CEO Actamarque- „Fii corect, pune suflet și știință în fiecare lucrare, ajută când este cazul. Universul compensează”

Scris de: lifestyledecluj

Am intrat în linie dreaptă cu pregătirile Conferinței 10 femei de 10, care va avea loc pe 10 martie, chiar în această săptămână.

Prilej nemaipomenit de bucurie și entuziasm și un prilej foarte bun să mai „dăm din casă”. Ne mândrim tare mult cu speakerițele noastre, fiecare din ele extrem de valoroase pe nișa ei, iar azi v-o prezentăm pe Delia Ciurea, CEO Actamargue, ce conduce de aproape 20 de ani o echipă de mandatari autorizați și avocați în domeniul protecției proprietății intelectuale, ce activează oriunde, în țara noastră sau în alte țări și a apărat de-a lungul timpului mărci cunoscute și extrem de cunoscute.

Descrie-te într-un cuvânt.

Sunt un tip mai aparte de antreprenor. Fac doar ce-mi place, cu o minimă planificare. În urmă cu mulți ani, m-am surprins predând cu cea mai mare plăcere un curs de Proprietate intelectuală la Universitatea din Oradea, la o facultate de inginerie, desi eram titulara unei alte discipline la Facultatea de Drept. N-am stat pe gânduri, am urmat procedurile de dobândire a calificărilor necesare pentru a învăța din minunatul domeniu de protecție a creațiilor umane. Așadar, nimic nu este întâmplător.

Mai apoi, am ales un nume pentru business, Acta Marque. Am închiriat un spațiu, și am deschis ușa. Au trecut 18 ani de-atunci. Am învățat, am cunoscut oameni, am urmărit să fiu corectă. Și liberă. Am reușit, totul cu ajutorul Lui Dumnezeu!

Cafea sau ceai dimineața?

Cafea, din boabe alese cu grijă.

Mottto-ul tău în business?

Fii corect, pune suflet și știință în fiecare lucrare, ajută când este cazul. Universul compensează!

Tocuri sau adidași?

Tocuri înalte.

Crezi că în business totul este noroc sau muncă?

Pentru mine, munca este o chestiune de conștiință.”Ieşi-va omul la lucrul său şi la lucrarea sa până seara.” Psalmul 103(24)

Da, în business este nevoie de muncă și răbdare. Dar, pentru reușita în business, în spațiul în care noi trăim, ”conjunctura norocoasă” este mai importantă decât ar trebui să fie.

Vacanțe la munte sau la mare?

Îmi place să privesc munții, dar nu aleg vacanțe la munte. Poate pentru că îmi place prea mult marea. Marea mă inspiră, o iubesc!

Începi cu taskurile mici sau cu cele mari?

Încep deopotrivă cu task-uri mici și mari. Toate sunt importante.

Ruj roșu sau nude?

Balsam, la nevoie.

De ce să vină lumea la Conferința 10 femei de 10?

Pentru că experiențele în antreprenoriat sunt diferite, precum perspectivele și valorile de viață ale fiecăreia dintre noi. Pentru că noi vom  împărtăși din experiențele noastre. Ne regăsim, ne inspirăm și ne ajutăm!

Să ne vedem cu bucurie!

Last minute tickets here.

Mulțumiri speciale, unor branduri speciale:

Partneri:  MEZUMFornetti RomâniaOpticlinic MED

SusținătoriBBMJOLIDONYVES ROCHER, Princess Nails SpaMagnoliaND MEDHEALTH, ISDINURIAGEEVA IntimaAPIVITALife Dental Spa.

Shopping partner: Iulius Mall Cluj-Napoca

Moment muzicalZephyrus

Un eveniment marca Lifestyle de Cluj, Susținut de SPARK SCHOOL

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy