Home » Descoperă magia albinelor de la APIVITA

Descoperă magia albinelor de la APIVITA

Scris de: lifestyledecluj

Crăciunul este sezonul bucuriei, al luminii și al magiei!

Și ce poate fi mai magic decât alchimistul naturii? Albinele sunt arhitecții, exploratorii care salvează diversitatea naturală și ne oferă ingrediente active puternice!

De Crăciun, te provocăm să urmezi exemplul albinei și să fii polenizatorul magiei, răspândind pozitivitate și bucurie peste tot în jurul tău.

Pentru a sărbători cea mai fericită perioadă a anului, APIVITA ne invită în lumea magică a albinelor și creează o colecție de cadouri cu produsele lor renumite pentru față, păr și corp, cu ambalaje in paleta festivă de albastru miezul noptii, albina fiind vedeta absoluta a sezonului sărbătorilor!

Să răspândim politica noastră de Eco Design:

Cutiile sunt realizate 100% din hârtie reciclată și au fost produse printr-un proces prietenos cu mediul, folosind cu 60% mai putina energie decat media.

Alege mixul de produse preferat și ambalează-le GRATUIT în cutiile APIVITA sau alege pachetele ediție limitată pentru a oferi celor dragi zâmbete și bucuria de a descoperi magia albinelor!

Produsele APIVITA sunt produse în fabrica bioclimatică APIVITA din Markopoulo, Attica, Grecia.  

În România sunt distribuite prin ND Medhealth și sunt disponibile în farmacii și drogherii partenere din toată țara.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy