Home » Descoperă noua gamă Elixir Botanique 2022 de la Yves Rocher

Descoperă noua gamă Elixir Botanique 2022 de la Yves Rocher

Scris de: lifestyledecluj

Dedicați și pasionați, cercetătorii Cosmetique Vegetal au dezvoltat cunoștințe profunde referitoare la natură și la ecosisteme. Încă din perioada de început a brandului Yves Rocher, aceștia s-au lăsat inspirați de geniul vegetal, pentru a-i reda beneficiile asupra pielii.

Pentru gama Elixir Botanique, oamenii de știință Yves Rocher au combinat, pentru prima dată, expertiza lor unică în știința plantelor și în biotehnologia marină, pentru a crea o Inovație în Bioștiință cu eficacitate brevetată*, după 25 de ani de cercetare.

Inspirată de sinergia dintre Pământ și Ocean, această inovație oxigenantă 100% botanică a luat naștere în Bretania, în urma fuziunii a două ingrediente active naturale puternice: Călțunașul și Micro-Algele.

Majoritatea consumatorilor se simt stresați de stilul lor de viață. Calitatea somnului lor este direct impactată, iar acest lucru le afectează tenul. Astfel, acesta devine tern, iar ridurile sunt mai pronunțate. Acest lucru duce la un cerc vicios al îmbătrânirii premature a tenului, care astfel devine mai expus la factorii externi de agresiune și care nu se reface la fel de bine în timpul somnului.

Este cunoscut faptul că melatonina joacă un rol crucial în capacitatea noastră de a adormi și în calitatea somnului nostru. Întărește beneficiile importante pentru ten, în mod special datorită proprietăților sale antioxidante și de protecție,care ajută la lupta împotriva semnelor vizibile ale înaintării în vârstă a tenului (precum deshidratarea, pierderea strălucirii și apariția ridurilor).

SERUL REPARATOR DE NOAPTE CU EFECT DE MELATONINĂ*, UN ALIAT PENTRU NOPȚILE TALE SCURTE

Serul Reparator de Noapte cu Efect de Melatonină* din gama ELIXIR BOTANIQUE reproduce efectele de recuperare ale melatoninei asupra tenului și reduce deteriorarea tenului cauzată de nopțile prea scurte.

Rezultatul? Tenul este odihnit, revitalizat și are un aspect mai luminos în momentul trezirii. După o lună, tenul își revine mai ușor.

SERUL REPARATOR DE NOAPTE CU EFECT DE MELATONINĂ

O textură lichidă bifazică cu micro-picături, ultra senzorială, pentru un moment de bunăstare.
Am selectat două uleiuri vegetale care sunt ușor de absorbit, pentru o senzație de piele sănătoasă și energizată.

Această textură ultra ușoară te invită să îți faci timp pentru a te bucura de un moment de relaxare înainte de somn.

O GAMĂ CE RESPECTĂ ÎNTOTDEAUNA ANGAJAMENTUL PENTRU PLANETĂ

Complexul Pământ-Ocean provine din surse locale, respectând biodiversitatea.

Oamenii noștri de știință au dezvoltat o expertiză specifică în creșterea Micro-Algelor, permițând-ne să asigurăm un extract de înaltă calitate, conservând în același timp
și oceanele. Micro-Algele sunt cultivate într-un reactor biologic în largul coastei Bretaniei. În acest fel, nu luăm nimic naturii.

Călțunașul este cultivat organic pe terenul Yves Rocher din La Gacilly, în Bretania. Această metodă de Agroecologie se remarcă prin practicile agricole durabile utilizate și un angajament puternic de a respecta pământul.

Extractul de gardenie este obținut printr-un proces de eco-extracție a fructelor de gardenie, folosind solvenți naturali și biomimetici din mediul intracelular al plantei.

Pentru că suntem angajați într-o abordare de eco-design a ambalajelor, gama Elixir Botanique folosește cutii deschise care economisesc 41% din carton* și ambalaje fără folie de plastic, ce economisesc 1,8 tone de plastic pe an.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy