Home » Despre noi

Despre noi

Scris de: lifestyledecluj

Prima și singura revistă de Lifestyle din Nordul țării, cu sediul la Cluj-Napoca.

Nice to meet you!

Momentan ne găsești doar online, cu coperți de revistă super cool, care marchează cele patru anotimpuri dar și cu story-uri și informații pe care le updatăm zilnic.

Vei afla zilnic tot ce este nou în materie de beauty, fashion, make-up, going out, food, home deco, festivals, urban trends, influenceri și vedete! Vom testa împreună produse de skincare sau make-up, veți fii alături de noi la cele mai tari festivaluri sau lansări de produse sau cărți și o să fiți mereu la curent cu e HOT sau.. mai puțin HOT în oraș. Vom decora și vom găti împreună, vom ieși în cele mai gustoase sau instagramabile locuri din oraș, vom afla povești ale unor oameni emblemă pentru oraș și o să fim în primul rând la prezentările de modă dar și la festivalurile care au pus Clujul pe harta lumii.

Vă invităm să ne urmăriți și pe Social Media (unde suntem foarte activi) și să vă abonați la newsletter-ul nostru pentru informații în premieră.

Radu Oana- Lifestyle Editor

Colaboratori:

IT- LAZE LUCIAN  Softon.ro

Bianca Tămaș

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy