Home » Dilema verii: ne machiem sau nu la piscină?

Dilema verii: ne machiem sau nu la piscină?

Scris de: lifestyledecluj

Nimeni nu poate să îți spună dacă să te machiezi sau nu la piscină! Tu știi cel mai bine ce e important pentru tine și selfestem-ul tău iar noi suntem ultimele care să te judecăm!

Crema cu SPF

Deși poate nu te-ai gândit la asta, crema cu SPF e prima care te ajută în obținerea unui look fresh, întrucât formula e pregătită să facă față temperaturilor înalte și să reziste!

Acoperire pe uscat și în apă

Sigur te gândeai și tu la asta! Cosmeticele waterproof sunt primele pe care trebuie să le pui pe lista de cumpărături dacă vrei să fii o divă la piscină sau la mare!

Less is more!

Nu crea un machiaj complet de eveniment ci mai degreabă axează-te pe ideea de less is more și accentuează sprâncenele pentru un look curat, îngrijit și bine definit!

Formule cremă

Dacă vrei să utilizezi doar un singur produs, multifuncțional, poți alege unul roșu, pe bază cremoasă, cu care să îți faci buzele, obrajii dar și puțin pleoapele ochilor.

Demachierea corectă

Îți recomandăm apa micelară de la orice brand dorești tu, atât timp cât e apă micelară! Micele din produs curăță delicat însă în profunzime, deci ai toate șansele să te alegi cu un ten curat și sănătos, neafectat de soare sau machij!

Distracție plăcută, dragă divă!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy