Home » Doru Șupeală a lansat cartea”Employer Branding 100%”

Doru Șupeală a lansat cartea”Employer Branding 100%”

Scris de: lifestyledecluj

Doru Șupeală a lansat în mod oficial cartea „Employer Branding 100%” azi, la Cluj-Napoca. În cadrul evenimentului au luat cuvântul Mihai Bonca, Bogdan Bob Rădulescu, Ciprian Mihali, Ovidiu Moisescu și bineînțeles autorul.

„Cercetările arată că doar 20% dintre angajații din lume se simt motivați, interesați și pasionați de ce fac la serviciu, în vreme ce 80%  consideră că munca lor ”e doar un job” și nu au o relație puternică cu angajatorul lor. Treaba asta cu lipsa de interes și motivație costă economia mondială 8,1 triliarde de dolari. Vă dați seama cât de mult am putea progresa și cât de mult am putea câștiga cu toții, dacă angajatorii ar înțelege și ar învăța că pot oferi angajaților o experiență de lucru mai atrăgătoare, mai motivantă?
Eu cred că totul pornește de la Scopul organizației, Principiile acesteia și Liderii ei. Dacă în aceste trei puncte vom ști să facem lucrurile sănătos, serios, responsabil și inteligent, companiile noastre ar fi mult mai performante, mai atrăgătoare și mai profitabile, iar oamenii ar veni cu bucurie la muncă. Despre asta e cartea mea, despre cum putem duce spre această situație ideală cât mai multe firme. Este o rețetă structurată pentru progres și performanță.”, a declarat Doru Șupeală.

Evenimentul a avut loc la Stables și a fost co-organizat de HoHa Events, Berăria artizanală Bârlog, WineUp, Vinurile Lechburg, ArtVininum și Lifestyle de Cluj. Sonorizare: Special Times. Fotografii: Paul Șandor.

Umane, Marketing sau Comunicare sau pur și simplu ești curios din fire, această carte este scrisă pentru tine. Deschide-o de câte ori ai nevoie să înțelegi cum le poți oferi oamenilor bucuria de a lucra în organizația ta și cum le poți obține loialitatea, devotamentul, implicarea și sprijinul necondiționat. Să îți fie de folos!

Pentru cei care nu au putut participa, locurile fiind în număr limitat, e bine să știți că o puteți cumpără accesând simplu și rapid, online, de aici.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy