Home » Doru Șupeală, Managing partener SPOR, vine la conferința WE ARE THE PEOPLE

Doru Șupeală, Managing partener SPOR, vine la conferința WE ARE THE PEOPLE

Scris de: lifestyledecluj

Pe data de 14 septembrie 2023 sunteți așteptați la cea mai mare conferință dedicată departamentelor de People din Transilvania. Conferința WE ARE THE PEOPLE este dedicată HR, Employer Branding, Recrutori, Comunicatori Interni și Externi dar și office managerilor.

Următorul speaker anunțat este Doru Șupeală, Doru Șupeală, Managing partener SPOR.

Doru Șupeală este consultant de marketing, management și business, Managing Director al SPOR – Școala Pentru Oameni Responsabili, CEO al companiei Playmaker Consulting, realizatorul podcastului ”HackingWork”, lector al modulului de marketing din cadrul programului Executive MBA al Transilvania Executive Education și autorul cărților ”Employer Branding 100%” (2021) și ”Experiența face diferența” (2017).

A finalizat în 2019 un Executive MBA „with Distinction“ la Hull University Business School în Marea Britanie, are licență și master în marketing la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca și a absolvit în anii ’90 Facultatea de Filologie, secția Română-Franceză, la Universitatea Transilvania din Brașov. Finalizează un doctorat la Universitatea Babeș Bolyai cu o teză despre managementul creativității și inovației, în care analizează climatul pentru inovație și rezultatele de business generate în organizațiile din industria de software (o cercetare derulată în 56 de companii, cu peste 1600 de respondenți).

A fost director de marketing, comunicare sau procurement în mai multe companii locale sau multinaționale, între care Selgros, IKEA, Betfair Romania, Onyx Beacon, Ramada Brașov sau InNuts Fund. Între 1993 și 2000 a fost jurnalist și manager de presă, radio și TV, pentru ProTV și grupul Mix Media Radio Brașov. În noiembrie 2022, echipa Hacking Work pe care o coordonează a primit Premiul pentru Podcast la Romanian PR Awards.

La Școala SPOR, pe care a fondat o în 2019, conduce un masterclass și un workshop de Employer Branding, dezvoltă un program de mentorat în Leadership și a inițiat un program personalizat de Creativitate și Inovație, dar și experimentele de creativitate „f(i)   Fabrica de Idei“, prin care ajută profesioniștii și echipele să exerseze și să aplice sistematic metode practice, interactive și distractive pentru a obține idei noi, iar organizațiile să își creeze cultura și climatul propice pentru inovație. Crede că viitorul profesional al celor mai mulți și norocoși dintre noi va fi bogat și fericit dacă ne vom investi energia și entuziasmul în proiecte și echipe preocupate de creativitate, libertate, integritate, învățare continuă, colaborare, comunicare cinstită și inovație. Pentru a porni un dialog, scrieți un mail la doru@dorusupeala.ro.

Următorii speakeri vor fi anunțați în următoarea perioadă. 

Organizatorii au pus la dispoziția celor interesați bilete la un preț de early bird, care includ întreaga zi de conferință, acces total la foaierul de activări ale brandurilor participante, cafea și prânz și promit o zi extraordinară pentru specialiștii în domeniu.

WE ARE THE PEOPLE este o conferință organizată de HOHA EVENTS, powered by EMERSON, alături de MEGA IMAGE, Fornetti Romania, Opticlinic Med, ZenitechDaisler Print HouseIulius Mall Cluj,Rodizio.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy