Home » Dr Alban a filmat videoclipul piesei”Moving On” la Wonderland Cluj Resort

Dr Alban a filmat videoclipul piesei”Moving On” la Wonderland Cluj Resort

Scris de: lifestyledecluj

Dr Alban, ADMIRAL C4C si Lian Ross au ales ca și locație de filmare pentru piesa „Moving on” celebrul resort Wonderland Cluj. Piesa este extrem de potrivită vremurilor pe care le trăim și vorbește despre depășirea momentelor dificile și puterea de a merge înainte. Pentru a filma videoclipul, vedetele au fost cazate în repetate rânduri la Wonderland. Aceștia au fost catalogați de către gazde ca fiind niște persoane normale și liniștite, fără fițe și aere de vedete, astfel încât nu au solicitat niciun fel de tratament special din partea Wonderland Cluj Resort, în ambele șederi avute pentru filmarea clipului.

Videoclipul a fost filmat în totalitate la Wonderland Cluj Resort, echipa de producție primind desigur întreg sprijin al gazdelor.

Se pare că locația devine tot mai atractivă și pentru alte vedete locale, reprezentanții Wonderland confirmându-ne că săptămâna viitoare va sosi la ei tocmai Ovidiu Lipan Țăndărică, care va fi filma și el un videoclip.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy