Home » Ediția cu numărul 2 Transylvania Makeup Series va avea și speakeri internaționali

Ediția cu numărul 2 Transylvania Makeup Series va avea și speakeri internaționali

Scris de: lifestyledecluj


Ioana Drăghici este make-up artist și organizatoarea primei ediții Transylvania Makeup Series, un eveniment născut din dorința de a aduce laolaltă pasionații și specialiștii din domeniu pentru a schimba idei, pentru a învăța, a se dezvolta profesional și de a discuta ultimele tendințe în makeup.

Reușita primul eveniment este evidentă iar noi am fost curioși să aflăm mai multe despre planurile de viitor ale Ioanei, mai ales că, spune ea, acesta este doar începutul și își propune să crească o comunitate mare și unită.

Cum ți-a venit ideea acestui eveniment?

Eu sunt makeup artist și atunci când am inceput să activez în domeniu mi-am dorit să învăț cât mai multe lucruri noi. Master class-urile erau și încă sunt extrem de costisitoare, așa că am zis că prin intermediul acestei conferințe persoanele care sunt noi în domeniu, sau cele care pur și simplu își doresc să învețe trucuri noi, să poată face acest lucru la un preț rezonabil. 

Pe lângă asta, persoanele de la care îmi doream să învăț erau ori în alt oraș ori în altă țară, așa că am decis să aduc la Cluj Napoca cei mai buni makeup artiști care să ne învețe cât mai multe lucruri. 

Care e fost feedback-ul participanților?

Conferința a fost un eveniment nou, iar oamenii nu știau exact ce urmează să se întâmple. Feedback-ul tuturor a fost extrem de bun, am rămas plăcut impresionată, am cunoscut în acest proces oameni extraordinari, oameni ambițioși și care m-au încurajat încă de la început. M-am bucurat extrem de tare să văd oameni care zâmbesc împreună, oameni care se îmbrățisează, care râd, care se bucură împreună. Vreau pe această cale să le mulțumesc prietenilor, echipei, prticipanților și sponsorilor.

Deja am început să lucrăm la ediția următoare, o să fie cu siguranță una și mai mare, cu invitați surpriză, cu cadouri multe și cu mult mai mult divertisment. Urmează să anunțăm în ianuarie data exactă pentru ediția cu numărul 2.

Pe cand ediția viitoare?


La ce să se aștepte participanții?

Fiecare ediție va avea o tematică diferită, îmi doresc să aduc nume cât mai mari din domeniul beauty, atât din România, cât și din afară, asta pentru ca noi să avem acces la cât mai multe informații, să vedem care sunt trendurile și în altă părți dar și să avem acces la cunoștințe vaste, pentru ca, pe urmă, să luam ceea ce ne reprezintă și să ne dezvoltăm stilul propriu. 

Așa cum s-a discutat și la această ediție, este bine să ne inspirăm, dar nu să copiem, ci sa creăm ceva în modul nostru specific.

Cum ți se pare comunitatea de makeup artiști clujeană? Ce ne lipsește?

Mie mi-ar plăcea să fim mai uniți, să ne cunoaștem mai bine între noi, să ne bucurăm de evenimente de genul acesta și să ne putem ajuta între noi. Suntem mulți makeup artiști, piața este competitivă, dar este loc pentru toată lumea, mai ales într-un oraș cu atât de multe posibilități financiare cum este Clujul.

Sfaturi pentru make-up artiști la început de drum: 

Sfatul meu este să fie într-o continuă creștere, să învețe constant,  dar ce aș vrea să subliniez este să fie atente la valabilitatea produselor, să aibă extrem de mare grijă la dezinfectatul produselor și al spațiului de lucru. Să urmeze toate normele de igienă. Să folosească spatula ori pensula de unică folosință și să nu pună ruj de exemplu direct pe buzele clientelor. 

De altfel, le sfătuiesc să aibă grijă la alegerea cremei de față pe care o folosesc, hidratarea e extrem de importantă. Recomand. de exemplu o cremă luată din farmacii, fără parabeni, fără miros.

Un gând pentru cei care își doresc să devină antreprenori dar le e frică de eșec

Îmi doresc ca oamenii să își urmeze visul indiferent de greutățile întâmpinate, indiferent de refuzurile de care se lovesc. Indiferent de oamenii care spun că nu se poate. Să nu se ferească de eșecuri, de faptul că sunt diferiți de restul lumii, ci să profite din plin de asta! Fiecare eșec te învață ceva. Poate pe moment se vede doar durerea, dar pe termen lung aceste eșecuri te construiesc într-un om puternic și care nu renunță. 

Lumea este a visatorilor!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy