Home » Festival Bar Rodizio, cel mai tânăr festival clujean, debutează pe 19 mai cu reprezentația trupei Le Dolce Vita

Festival Bar Rodizio, cel mai tânăr festival clujean, debutează pe 19 mai cu reprezentația trupei Le Dolce Vita

Scris de: lifestyledecluj

Trupa italiană Le Dolce Vita deschide Festival Bar Rodizio, pe 19 mai, de la ora 18:00. Cel mai tânăr festival clujean are programate cinci concerte care se vor desfășura într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Cluj-Napoca, Restaurantul Rodizio. Cele cinci spectacole vor fi susținute de artiști internaționali foarte cunoscuți, dar și de artiști români, și vor aborda genuri muzicale variate, pentru toate gusturile și preferințele.

Invitatul serii: Corrado Puliatti – patru discuri de platină și unul de aur

Corrado Puliatti este un compozitor sicilian căruia i-a plăcut atât de mult în România încât s-a mutat definitiv la București. Are în spate o carieră muzicală de 20 de ani de-a lungul căreia a fost recompensat cu patru discuri de platină și unul de aur.  

Corrado Pulliati va deschide un studio de înregistrări în România, unde va aborda proiecte muzicale disco și unde artiștii emergenți vor putea beneficia de susținere în lansarea carierelor muzicale. Videoclipul celei mai recente piese a compozitorului italian, Reflection, a fost filmat la Cluj-Napoca și urmează să fie lansat în luna iunie a acestui an.  

Trupa italiană Le Dolce Vita revine la Cluj-Napoca, pe 19 mai

Formată din Jade Tripaldi, Giada Mercandelli și Martina Barani, trupa a cunoscut succesul internațional, nu numai în Italia, ci și pe numeroase scene ale lumii: din Italia, în Spania, din România până în Australia. 

“Ave Maria”: Le Dolce Vita, alături de vocea Papei Francisc

Le Dolce Vita s-au remarcat datorită coverurilor pe care le fac unor piese iubite în toată lumea, dar cele trei frumoase italience se laudă și cu un repertoriu propriu de piese. Au înregistrat și o variantă nouă a piesei religioase “Ave Maria” pe care au interpretat-o alături de Wilma Goich și care integrează, prin colaborarea cu Biserica Catolică din Vatican, vocea Papei Francisc în timp ce spune o rugăciune.

Festivalul continuă cu spectacole lunare, după cum urmează:

30 iunie – Latino Party cu Los Locos

27 iulie – All Night Dancing Party cu Tony Esposito

24 august – Back to Romanian Oldies Night cu Mirabela Dauer

30 septembrie – Let’s Party One More Time cu Veronica Liberati.

Bilete disponibile pe iabilet.ro

Informații suplimentare pot fi solicitate la numărul de telefon: 0757 643 978

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy