Home » Festivalul Internațional de Carte Transilvania, Ediția a 7-a va avea loc în perioada 16-19 septembrie

Festivalul Internațional de Carte Transilvania, Ediția a 7-a va avea loc în perioada 16-19 septembrie

Scris de: lifestyledecluj

Festivalul Internațional de Carte Transilvania (FICT) revine în Piața Unirii din Cluj-Napoca în perioada 16-19 septembrie 2021 cu mesajul „Ne revenim împreună!”. 
Festivalul Internațional de Carte Transilvania este organizat de Asociația Culturală Eikon și realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și a Consiliului Local Cluj-Napoca și susține cultura scrisă română și universală.
În cadrul ediției din acest an vor participa cele mai importante edituri din România, vor avea loc lansări de carte, colocvii și conferințe cu invitați speciali din Franța, Italia, Belgia, SUA, Portugalia. FICT își propune, prin evenimentele sale, să atragă atenția tinerilor asupra necesității lecturii, să promoveze responsabilitatea socială și culturală, diversitatea și implicarea civică.

Festivalul Internaţional de Carte Transilvania este un festival de anvergură internațională care susține cultura română. În cadrul festivalului vor fi prezente cele mai importante edituri naționale și internaționale, invitați de onoare, vor avea loc peste 150 de lansări de carte, întâlniri cu peste 400 de scriitori români și străini, urmate de sesiuni de autografe și lecturi publice, recitaluri de poezie, conferințe, colocvii, spectacole de teatru și dans, concerte, ateliere de scriere creatoare pentru tineri. Festivalul Internațional de Carte Transilvania va reuni astfel toate laturile artei într-un proiect unic european, contribuind direct la stimularea interesului pentru cultură și lectură.

Mai multe detalii aici.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy