Home » Gabriela Margi, Owner Rodizio, o femeie de succes care crede că succesul nu se măsoară în bani sau sacrificii, vine la Conferința 10 femei de 10!

Gabriela Margi, Owner Rodizio, o femeie de succes care crede că succesul nu se măsoară în bani sau sacrificii, vine la Conferința 10 femei de 10!

Scris de: lifestyledecluj

Trăim într-o lume superficială, în care primim pe tavă lecții și sfaturi de antrenoriat, creștere și dezvoltare personală și culmea, toți acești falși profeți -suntem siguri că ați observat și voi- au întotdeauna 10 pași spre succes. Metodă sigură și imbatabilă de a vă imbogății și pe voi peste noapte, în doar doar 10 pași simpli, dar contra unei sume de bani considerabile.

Succesul și reușita pe plan profesional înseamnă de multe ori ani de muncă asiduă, de renunțare la plăceri personale, hobby-uri, viață de familie, timp cu prietenii și multe altele. Poate însemna 10 eșecuri și un mare câștig, poate însemna nopți nedormite, stres, emoții, lacrimi, deznădejde și apoi bucurie, un rollercoaster, căci drumul spre reușită nu poate fi încadrat în 10 pași, prin simplu fapt că noi ca indivizi suntem unici și fiecare povestesc e unică în felul ei.

Tocmai de aceea, tematica ediției cu numărul 2 a Conferinței 10 femei de 10 este în acest an – The ANTI 10 steps to succes

Vă invităm așadar să ne fiți alături pe data de 7 martie 2024, la Wonderland Cluj, Sala Orhideea, să vedeți, să auziți, să învățați, să vă inspirați de la speakerii care vor urca pe șcenă să ne spună povestea reală a reușitei lor. Într-un pas, 100 de pași sau oricâți pași au fost necesari pentru reușita lor.

Gabriela este economist de profesie, absolventă a Universității de științe economice București, membru stagiar ANEVAR și antreprenor de peste 20 de ani, cu roluri CEO și CFO in bussines-ul propriu, care se mândrește acum cu o echipă dinamică, profesionistă și dedicată.

„Succesul în antreprenoriat în viziunea mea este dat de echilibrul dintre viata profesionala și viata personala. Succesul nu se măsoară în bani și sacrifici! În viata avem mai multe roluri, iar dacă reușim sa împărțim aceste roluri în PERSONALE pentru că în viață toți avem roluri personale, ( în cazul meu: mamă, soție, fiica, sora) și roluri PROFESIONALE: antreprenor, propria mea asociație non profit și membru Anevar, owner Rodizio – apoi fixezi obiective pentru fiecare rol în parte, obiective pe care sa le îndeplinești, ajungi la acel echilibru care te va purta către succes.”

Cu gândire matură și echilibrată, Gabriela are un mesaj important pentru toate tinerele aflate la început de drum în viața antreprenorială: Bineînțeles că mai există o serie de aspecte importante în viata unui antrenor, dar viața privată nu o putem pune în pauză pentru un bussines!

Dacă vrei să înveți mai multe din povestea de succes a Gabrielei, te așteptăm cu drag alături de noi!

Conferința 10 femei de 10 este un proiect Lifestyle de Cluj organizat cu susținerea Fornetti RomâniaOpticlinic MEDZenitechIulius Mall Cluj-NapocaYVES ROCHER, Princess Nails Spa,  WineUp,  Daislercărora le suntem recunoscători!

0 Comentariu
1

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy