Home » Găsirea relaxării în stresul dinaintea Crăciunului

Găsirea relaxării în stresul dinaintea Crăciunului

Scris de: lifestyledecluj

Stresul dinaintea Crăciunului începe imediat ce intrăm în luna decembrie. Ne trezim că avem de făcut o mulțime de cumpărături, curățenie, decorațiuni pentru Crăciun, planificarea meniului de sărbători, ceea ce include și prepararea prăjiturilor. Sunt atâtea de făcut! Cu acest mic ghid, toată lumea poate găsi doza de liniște de care are nevoie!

Așteptările și cerințele mari duc la prea mult stres în perioada premergătoare Crăciunului. Adesea ajută să respirați adânc și să vă amintiți că această sărbătoare sfântă nu este despre perfecțiune. Dacă vreți să vă relaxați mai mult, următoarele sfaturi vă vor ajuta să o luați mai încet. 

Intrați în cadă!

Ridicați picioarele și deconectați-vă – cel mai bine se poate face acest lucru cu o baie fierbinte. Aditivii de baie parfumați și liniștitori fac restul pentru a vă transforma baia proprie într-un mic templu spa în cel mai scurt timp. Spumantul de baie de la Balea cu cimbru și mentă stimulează simțurile cu o compoziție parfumată și lasă pielea cu o senzație plăcută. 

Pentru cei care preferă aromele fructate pentru relaxare, sărurile de baie Balea Erhol Dich umplu baia cu un parfum dulce de rodie și portocală. Perlele de baie Balea Entspann Dich pe de altă parte, sunt adevărate comori de îngrijire. Acestea oferă o senzație de îngrijire delicată pielii cu adaos de uree, ulei valoros de avocado și miros de orhidee neagră și vanilie. 

Atenție! Pentru a vă putea relaxa în mod optim, apa din cadă nu trebuie să depășească 36 de grade. Apa prea caldă extrage umiditatea din piele și pune presiune asupra circulației. 

Îngrijirea de sine înseamnă jumătate de drum

După o baie relaxantă, un masaj este tot ce aveți nevoie. Buretele de îngrijire corporală ebelin Konjac din alge roșii este ideal în acest scop, deoarece efectul său exfoliant îndepărtează celulele moarte de pe corp. Mai întâi înmuiați buretele uscat în apă călduță timp de câteva minute. După ce ați ieșit din cada caldă, puteți să vă masați ușor cu uleiul de masaj cu flori organice de arnică de la alverde NATURKOSMETIK și să vă opriți pentru un moment. Formula vegană cu extracte din flori de arnică și uleiuri vegetale poate preveni tensiunea musculară și are un efect relaxant care favorizează circulația. 

Un moment de relaxare poate fi creat și în timp ce vă pieptănați și coafați părul, cu ajutorul periei ebelin Massage Bamboo Brush. Pieptănarea zilnică poate avea un efect calmant și hrănitor, devenind astfel un ritual zilnic de binefacere.

Relaxați-vă și beți ceai 

Acum nu vă rămâne decât să aveți răbdare și să beți ceai. Ceaiurile Mivolis de relaxare a minții și Mivolis pace și seninătate au, așa cum sugerează și numele, un efect deosebit de calmant asupra corpului și minții și sunt tocmai bune pentru a vă limpezi mintea. Combinat cu o carte bună și două bucăți de ciocolată neagră fină dmBio cu fructe de pădure, nimic nu stă în calea unui scurt moment de spa în perioada de dinaintea Crăciunului!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy